pubhane
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Sitenizde yer alan makaleler SEO uyumlu gibi görünmüyor. Birazdaha özenli h1 h2 h3 uyumlu makale girişi yapınız. Günlük düzenli periyotlarla aynı saat dilimlerinde giriş yapın
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Birkaç nacizane fikir vereyim
Backlink kasma az link al
Kaliteli sitelere konunla ilgili sekilde link ver makale icinde
Başlıklar sogan kansere iyi geliyor yerine kansere ne iyi gelir tarzi aranan basliklar koy
30 makalem var diyorsun 90 index cikmis etiket kasma olayini abartma etiketsiz veya 1 etiket yeter basligi destekleyecek sekilde
Aklima gelenler bnlar
http://muslumbaser.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Günlük 1-2 hitle alexa da bu sıralama normal mi? Sitenizle ilgili sosyal medya hesapları açın ve orada aktif olun. Hite olumlu katkı yapar.
deniz412
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
google reklam verin kesenin ağzını açın. her ne kadar özgün içerikde olsa çalanlar olacaktır multaka
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Sağlık
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sosyal medyayı bir kenara etmayın. Ben yerel bir gazete de editörlükte yapıyorum. Site sahibinin sosyal medyadan gelen hiti akıllara zarar. anlık 1500-1800 ziyaretçiyi bulduğu anlar oluyor. tavsiyem sosyal medya takipçisi kazanman. yerleşik sayfa beğenisi sana reklam yapamadığın zamanlarda da hit getirir. Aylık 700 bin üzeri gösterim aldığını görünce benim ilgilendiğim kısım dışında içerikleri inceledim ve analizden döküm aldım. Gelen ziyaretçinin çoğusu magazin haberlerini incelemiş. Bana göre fayda sağlamayan dizi haberleri vs gibi içerikler daha çok hit aldırıyor.Bu alana yönlenebilirsin birazda. kadınlar dizi sever.
1000 dolar değerindeki Envato hesabı satılıktır..
Gnceren3
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İşte sosyal medyada takipçi kasmak kolay değil ki nasıl takipçi kasacam
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tanıtım yazısı yada footer link alarak öncelikle sitenin otoritesini yükselt ve haber sitelerinsen alma tanıtım yada footer link.Kendi sitenle aynı içerikli sitelerden al, kadin sitesi kurtlar sofrası zaten herkes tutturamıyor.. Eğer bütçem var dersen tanitim yazısı 'ya da footer link sağlayabilirim.