-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** V**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Öncelikle özgün bir kaç makale girin. Ardından webmaster tools ile google gibi getir yapın. Bekleyin ekleyecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
serbes
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ya bakın şunu açığa kavuşturalım burda sitem index almıyor denince uzman olduklarını sanıp konuya müdahil olan arkadaşlar dedikleri cümle bana göre çok komik google bilmem nesine gir bilmem ne yap siten bi kaç güne indexler HA HA HA yav sadece arama motoru googlemi var bing , yahoo, aşk, yandex, bunlarda zaten ziyaretci vermiyo sen sadece olayı googleye bağlaman nasıl bir anlayış anlamıyorum bir sorun varsa mutlak hepsinde vardır bizim insanımız herşeyi googleye bağlıyor işin kolayıda bu direk google çözümü aradınmı diğerleri nasıl hit göndericek ??
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Merhabalar,
Indexleme konusunda eğer talep eder ve isterseniz iç optimizasyon çalışması yaparak sorunsuz bir şekilde blog, web site, paravan, vb gibi sitelere index aldırarak hata oranını sıfır derecesine düşürebiliriz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
şimdi agalar meclisi bu konuda gecengün acayip arastırma yaptım benim sitemide indexlemiyordu bu google amca sora sora geze geze buldum sil kardeşim o robot.txt yi anadizinden ve yukarta bir arkadaş demiş siteni google gibi getir yap biraz payasımdan sonra google gibi getiri kulan bu arada sitemap in toolsta olsun sen sadece robot.txt yi sil kolay gelsin saygılarımla
işte buu