-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Security Asist.- Bilg. Müh.
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Siteme hit yollanarak sabote ediliyor. Allaha şükür 1 bucuk yıldır acık olan blogumun hiti yerinde. Para derdimiz yokta hani 2 kere ödeme aldım adsenseden bu sürede. Günlük 150-200 civarı tekil hitim olmasına karşın, genel ortalama oturum süresi 4 dakika gibi bi süreden, (Analytcs hesap değiştirdiğimden sıfırlandı.) Değiştirincede 4 civarı devam etmeye başladıki değiştireli cok olmadı geçen sürede normal aldığım hitin toplamının 5-6 katını google ve direk olarak alıyorum. Hit yollamanın yararlı olmadığıda kanaatindeyim aslen. Buda görüntüsü.
5'er saniyelik hit yollanıyor siteme. Buda ortalamayı bir hayli düşürdü.
O 1.ci sıradaki / dizininde olanlar hit ile gelenler şuan biraz düştü allaha şükür. Engelleyim diyorum. google olarak gözüküyor https kullanmadıgımdan anahtar kelime gözükmüyor. Kaldım ortala.
![](http://cdn.furkansandal.com/Screenshot%20from%202015-08-05%2022:38:35.png)
Buda gelen hitlerin süresi. Bugün için 3065 kullanıcı 5sn oturum yapmış. Yani onların arasına giden doğal hitlerimde var bi hayli belki 4 sn felandır tahminen. 5 snye benim oturumlu hitlerin yükselttiği kanaatindeyim.
![](http://cdn.furkansandal.com/Screenshot%20from%202015-08-05%2022:39:48.png)
![](http://cdn.furkansandal.com/Screenshot%20from%202015-08-05%2022:54:00.png)
Arkadaşlar bi çözüm yolu söyleyin ya.
furkansandal.com | Site Sunucu Güvenliği, Ağ Güvenliği, Bilgi Güvenliği | hukukigelisim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
cloudflare kullan ddos saldırısı alabilirisn
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ddos atsalar yine iyi :) Birine tanıtım yazısı versem rapor istese ne dicem :)
furkansandal.com | Site Sunucu Güvenliği, Ağ Güvenliği, Bilgi Güvenliği | hukukigelisim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Güvenlik adına makale yazan birçok kişinin başına gelir bu durum :) Madem iyisin al bakalım gibisinden :) analyticsten trafik kaynaklarına bak hocam. Belirli bir site üzerinden geliyorsa hit filtre ekle. İp varsa ip engelle geç hocam.
1 kişi bu mesajı beğendi.
irfanbarutcu.com & nurfeza.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
irfanbarutcu adlı üyeden alıntı
Güvenlik adına makale yazan birçok kişinin başına gelir bu durum :) Madem iyisin al bakalım gibisinden :) analyticsten trafik kaynaklarına bak hocam. Belirli bir site üzerinden geliyorsa hit filtre ekle. İp varsa ip engelle geç hocam.
DDoS atmaya kalksalar yine iyi :) tcp udp vuramazlarda, spoofta zor işler :)
Şuan sitede 16 kişi var.
2 si doğrudan 14ü google.com dan. 5 er saniyeyle,anasayfada durup gidiyor. Biri anahtar bazlı hit yolluyor olabilirmi diye düşüncem var ama 5 sn olmamalı öyle olsa bile
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tahminimce sitenizin ortalama hitine göre 16 kişi anlık fazla. Bence bekle bir süre alexan düşsün biraz:)) sürekli devam ederse dediğim gibi test edip blocklamak lazım.
irfanbarutcu.com & nurfeza.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
irfanbarutcu adlı üyeden alıntı
Tahminimce sitenizin ortalama hitine göre 16 kişi anlık fazla. Bence bekle bir süre alexan düşsün biraz:)) sürekli devam ederse dediğim gibi test edip blocklamak lazım.
Alexa ekledim bakalım. Önceden kaldırmıştım optimizasyon için :) Şuan hitime oranla bi hayli yüksek.
3,561,967 düşen -> 1,590,708