-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar, Son zamanlar da sitem anahtar kelimem de sürekli yer değiştiriyor.
2 Hafta önce yaklaşık 7 siteden footer link aldım. Yükselmesini istediğim kategori için, hedefime ulaştım ve o kategorinin anahtar kelimesinde ilk 10a girdim. ama ana sayfadaki anahtar kelime de sürekli yer değişiyor sebebi ne olabilir bu yazdığım şeyle alakası olabilirmi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Panda güncellemesi oldu birkaç gün önce. Yani sıralamalar oynadı halen oynuyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
umarım bununla alakadır hocam, mantıklı hiç bir açıklama kuramadım kafam da site 5 6. sayfaya gidip dönmese veyahut tamamen silinse anlarım ama sürekli yer değişiyor bir bakıyorum ilk 3. sırada bir bakıyorum 10.sıra 5. sıra sürekli bu şekilde. Merak ettiğim bir şey var altımda bulunan siteler şuan üzerimdeler yine eski yerine gelirmi sizce onlarda böyle bir sıkıntı yaşanmıyor sadece bende var
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba,
Sadece ilk sayfalar değil, hemen hemen tüm sıralamalar değişiyor. Son güncellemeden sonra dalgalanmalar ve sıralar oturmuş değil malesef. Ben de ana anahtar kelimem de 42-25 arası oynuyorum. Sitem henüz 3 aylık ve tanıtım yazıları yayınlanmıştı şu anda da bir seo çalışması yapılıyor.
Bugün yıllardır 1. sırada olan site 9. sıraya indi sonra tekrar 1'e geldi mesela. O nedenle dalgalanma durana kadar çok fazla sitelerle oynamamak lazım bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam ben yeni link çalışması yaptım :/ umarım zararlı olmaz
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Dalgalanma yaklaşık 10 gündür devam ediyor ve hala da durmak bilmedi. Ne zaman duracağı konusunda hiç bir kimsenin bilgisi ve fikri yok. Inanin ki evden eve nakliyat kelimesinde yer alan 6. sırada olan site 276. sıraya kadar gitti. Haber kelimesinde 26. sırada olan site ise 172. sıraya kadar gitti. Her gün de değişiyor bu size bir şey söyleyeyim mesela sıranızı bulun ve kaçıncı sayfada iseniz sayfaya F5 çekerek yenileyin siteniz o sayfadan kaybolacaktır. Bu dalgalanmadır.