-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Dijital Esnaf
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar uzun süredir sitemdeki yazıları çalmaya başladılar sürekli google spam şikayet kısmından şikayet ediyorum ortalama 2 hafta oldu hiç bir şekilde sonuç alamadım ne yapmam gerekiyor sizce ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hocam DMCA keşke bu durumda işe yarasa. 1 kere yardım ediyorlar, diğerleri bilmem kaç yüz dolar. Belki daha şikayetinizi inceliyorlardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Eğer paranız yoksa yapacak bişey yok maalesef. Belki sitenizde mouse'ın sağ tıkını engelleyebilirsiniz böylece çalınmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Her türlü çalınır hocam boşa uğraşmayın
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
doktor
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Büyük haber siteleri bile çalıyor. Bizden de çalıyorlar. Fotoğraf içerik ne ararsan
Son Haberler www.haberdetaylari.com
krm
Kerem
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
gezgin
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Google için ilk index alan site yazının sahibi olmuyor mu?
Bu durumda er geç gerekeni yaparlar diye düşünüyorum.
Hadsbecs
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar bunun için yazınızı paylaştıktan sonra 4-5 arası büyük sosyal medya hesaplarınızda paylaşacaksınız birde sağ tık ctrl+u engellersiniz birazcık engeller hiç yoktan çalan adam hertürlü çalar
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hiç iş etiği kalmamış millette, varsa yoksa para. Yere batsın paranız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
56 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Ş** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yazı arasına noktalara, virgüllere link gömün uzun yazılarda ( 2 bilemedin 3 taneden fazla değil ama)
Resim açıklamalarını girin. Sitenizin adresi mutlaka olsun resim açıklamalarında.
Eklentisi de var sanırım kimi içerik alıntı takibi sitelerin kodlarında da çıkıyor. Sağ tıkla kopyalama yapan metni kendi sitesine yapıştırdığında "devamı: xxxx. com sitesindeki yazıyı okumak için vesair vesaire diye yazılar çıkıyor. Ayarlara göre her paragrafın altında bile çıkabilir. Kesin çözüm değil ama uzun yazı çalanı bezdirir. 10 tane çalacaksa 1 tane çalar.
Onun dışında pek çare yok. Benim kapattığım bir sitede 6 tane ayrı radikal sayfasından linkim vardı. Hayatımda da radikal'e imleme yapmadım zaten yapmak da mümkün değildir sanırım. Herkes birbirinden çalıyor. Burası Türkiye...
Ha, unutmadan. Yazını sitene girdiğin an google webmaster'ın google gibi getir özelliğiyle yazını indexlet. senden kopyalayan otomatik olarak sıralama cezası alır. Yandex'in yazıyı kendine tescilleme opsiyonu var ayrıca onu da öğrenip, kullanırsanız faydası olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.