-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar merhaba,
blog sitemdeki kendi makalelerimi forumlarda paylaşıp altına kaynak (kendi sitemin linki) olarak paylaşmamın benim siteme faydası olurmu ?
Yoksa forumların hiti daha yüksek olduğu için paylaştığım makale kendi sitemden önde çıkıp bana zararı mı olur ? :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
yaptığınız paylaşımlar kesinlikle yararlı olur, kaynak kısmına tıklayıp alacağınız her ziyaret bir backlinktir. ama kolay kolay kimse tıklamaz, ancak konu çok ilgili olmalı. ola ki tıklanacağına eminseniz kesinlikle paylaşın. en azından asla zararı olmaz. iyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
EnesB adlı üyeden alıntı
Anladım hocam, tıklanacağını sanmıyorum tıklanmazsa da bir faydası olmaz diyorsunuz değil mi ? :)
zararı olmaz diyorum, ancakkk birileri bakıp site değerleri benden iyi sektörü benle aynı dur ben bunun kafasını küçükken ezeyim deyip kötü amaçlı davranışta sergileyebilir, önüne geçmek için. bu zihniyette kardeşler var forumlarda. ne olursa olsun bence kimse kimsenin sitesini geçmek için rakibine anti seo yapmamalı, parası yeten backlinkk satın alıp geçmeli, bunu yapan herkes zaten artık öbür dünyada ödeyecek yaptığını :) kaçmam lazım, iyi günler
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı - Videographer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam haber sitlerinin yaptığı mantığı yaparak makalenin temel özetini geçip olayın asıl kısmını vermeyip devamı için ziyaret edebilirsiz veya üç nokta bırakıp link bırakarak tık alabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı - Videographer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam moderatör açısından hiç bakmadım bilgisi olan varsa paylaşırsa iyi olur çünkü çalışmalarımı tamamladıktan sonra düşündüğüm bir mantıktı :)
Ankanew
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
O artık Bir işsiz
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yararı. Olacağı kanaatindeyim ancak siz genede Google den index aldıktan sonra forumlarda paylaşın
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fabrika İşçisi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Aslında kendi siten için oldukça faydalı olacaktır.Sorun şu ki forum yöneticileri bu durumu tasvip etmeye bilir o yüzden açacağın forumları dikkat etmen gerekiyor