-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
berkayztr adlı üyeden alıntı
omerenes bana skype veya facebook üzerinden ulaşırsan birkaç tavsiye de bulunmak ve ayrıca merak ettiğim birkaç soru sormak isterim :)
facebook.com/berkayart
Ekliyorum hemen
Allah hep güzel insanlar çıkarsın karşımıza.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Internet
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ne tarz ve hangi sektöre yönelik bir site acacaksin onun kararini ver ilk olarak ve kullanacagin yazilim eger wordpress kullanacaksan bana yazarsin benim themeforest ten aldigim ancak kullanmadigim 3 tame tema var hangisini begenirsen ve hangisi senin sitenle uyumlu olursa ben sana lisansli tema destegi veririm. Hayatta hersey para degildir , yeni basliyacak bir kardesimize bizde yardimci olmak isteriz tabii...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
gencturk adlı üyeden alıntı
Ne tarz ve hangi sektöre yönelik bir site acacaksin onun kararini ver ilk olarak ve kullanacagin yazilim eger wordpress kullanacaksan bana yazarsin benim themeforest ten aldigim ancak kullanmadigim 3 tame tema var hangisini begenirsen ve hangisi senin sitenle uyumlu olursa ben sana lisansli tema destegi veririm. Hayatta hersey para degildir , yeni basliyacak bir kardesimize bizde yardimci olmak isteriz tabii...
Hocam daha onceden mobil android,ios,teknoloji,apk siteleri kurdum ilgi alanlarim oldugu icin ama onlardan gelir elde edemedim.
Sizlerden konuda istedigim desteklerden biride bu hangi sektor iyi kazandiriyo hangisini onerirsiniz ?
Evet wordpress kuracagim tema konusunda vereceginiz destek icin gercekten simdiden cok tesekkur ederim Allah herkesin karsisina sizin gibi insanlaar cikartsin vAllaha :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Cevaplarınızı bekliyorum hayla.