Merhabalar, ip'lerim ns'lerim herşeyim normal fakat google'da anasayfamın linki farklı bir site görünüyor yani benim indeximde şuanda farklı bir site var;
sitem: www.hdciyiz.com bu linki google'da aratınca misisukses.com çıkıyor. Sanırım sitemi komple kopyalayıp farklı bir site altında spama sokup beni komple piyasadan kaldırmaya çalışıyorlar. Lütfen acil desteğinize ihtiyacım var..
Abi komple sitemin anasayfa linki gitmiş. Adamın siteye gidiyor. Normalde o sırada ben vardım fakat şuanda bu domain var. Fakat benim sitem hala şuan aktif normal devam ediyor ama adam yeni domain ile yerime kondu ..
Hmm teman orijinal gibi gözüküyor. Bende de aynısı olmuştu Warez tema kullanıyordum Title kodumu değiştirmişlerdi:) Header ın altında title kodunu kontrol et.
Piedra bildirdim hocam bakalım sonuç ne olacak.. Kaç gündür ilk 500'de bile yokum diyordum kendi kendime halbuki 6 / 7. sırada olan bir site dünya para yatırdık bu günlere getirebilmek için.. Meğersem sebebi siteyi kopyalamışlar .. Anlamadığım nasıl benim site linkim yerine onunki çıkıyor.. Benimki nereye gitti?
Söyle bir durum var sitemi birebir 5 dakikaya bir otomatik kopyalıyor. Daha önceki bir konuyu güncelleyip yayınladım 5 dakika sonra o içerik o sitede yayınlandı yani resmen 5 dakikaya bir sitemde olan gelişmeleri kopyalıyor.