turk5
turk5.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Internet ve Medya
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Türk İş Dünyasının Buluştuğu Platform : turk5.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Arkadaşlar yanlış anlaşıldım sanırım sitem zaten sıralamalarda gayet iyi ben backlink tanıtım yazısı falan neler yapmalıyım onu sormak istedi.
https://dapasorgu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Backlink değilde sitenizle aynı konuya sahip sitelerden tanıtım yazısı almanız daha faydalı olacaktır. Backlink paketleri satanlara kanmayın faydadan ziyade zararı olur.
Tanıtım yazısını da zamana yayarak yapın az ve öz olsun. 3 ayda 8-9 tane yeterli olacaktır. Bunun faydasını da 4-5 aydan sonra görmeye başlarsınız, uzun vadede olur etkisi yani.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Siteme benzer çok fazla site yok hocam bir kaç tane var onlarda bizden gerideler bizden geride ki siteden almak fayda dağlar mi veya haber sitelerinden almak nasıl olur
https://dapasorgu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yani eğer biraz internet ile haşir neşirseniz bir siteye girdiğinizde kaliteli içeriğe sahip olup olmadığını çabucak anlayabilirsiniz. Eğer sizden gerideki sitelerden birkaçına bu site temiz güzel istikrarlı ve özgün derseniz tanıtım yazısı alırlarsa hiç düşünmeden verin.
Haber siteleri içinse eğer ulusal haber siteleri ise bu gibi sitelerden tanıtım yazısı alabilirseniz çok etkili olur, hatta en etkili dış seoyu yapmış olursunuz diyebilirim. Çünkü bu marka olmuş haber siteleri hem arama motorları gözünde çok güvenilir hemde otoriter siteler olacaktır. Haber sitelerinin bir diğer avantajı ise her telden konuyu bünyesinde barındırdıkları için sitenizlede kıyıdan köşeden uyumlu olacaktır.
Haber siteleri için bahsettiğim eğer ulusal değilse de günlük hiti 10k'dan fazla olan ve temiz olan, spam yapmayan, çöplük olmayan sitelere tanıtım yazısı verin. (Haber sitelerine tanıtım yazısı vermek tuzlu olacaktır para konusundan).