-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Varmı imzamdaki siteyi dmoza ekleyebilecek bir arkadaş yada hangi kategoriye eklemeye çalışıyım tavsiye varmı arkadaşlar canımı sıktı bu dmoz gerçektende.
aXeL
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
ben hiç faydasını görmedim ne için bukadar uğraşıyorsunuz anlamadım..
dmoz da aratcaksın sitenin içeriğine benzer bir siteyi sonra aynı kategoriye ekliyecen tam isabet olacak..
ziyakgul
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öyle kolay değil o işler. Anca bi dmoz editörü bulucan. Onlarda parasız yapmaz. Ama o kadar da kasma çok da bi espirisi yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Teknoloji Yazarı
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam dmoz da galiba yeni bir olusum var. Benim site de dahil olmak uzere bir cok site dmozdan silindi. Galiba artik kolay kolay herkezi eklemeyecekler dizine.
ziyakgul
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam benim eklenmiş sitelerim var inanın hiç bir faydası yok. En azından ben görmedim. Kasmıyorum artık DMOZ diye
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bazı internet 'te çok bilinen yerler var üye / kayıt olmaya çalışılan bunlara genelde fayda /zarar dan ziyade herkes üye olmaya çalıştığı için üye olunmak katılmak istenir.
Esas amaç ta bu oluşumlar da zaten budur ulaşılmazlık zor kabul bir çeşit kapalı clup gibi bir şey sağlayarak reklam popülerlik sağlamak. Arkadaşlara katılıyorum her yere üye olmanın fayda sağlayacağı bir şey yok hele hele maddi menfaat karşılığı kayıt almaya kadar gittiyse artık o platformdan bir şey beklememek gerek zaten ki şu yazıyı yazarken altta benzer konularda dmoz kaydı için para isteyenlerin şikayeti vardı:)
Bu tarz platformlar da piramit sistemi var olduğu görülüyor tepedekiler menfaat sağlıyor ama ayakları oluşturanlar sadece figüran.
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
İster istemez takıyor insan. Ben hergün sitelerimden biri için başvuruyorum. Yıldıracağım o editörü :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Zaten benimde kayıt ettirmek istememiş sebebi sadece site analizinde var yazsın okadar alexa gibi dmozda boş bir iş bende farkındayım. Parasıyla yaparım kardeş diyen varsa atsın bi pm kafaya taktım teşekkürler hepinize yorumlarınız içinde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dmoz'a site eklemek gayet kolay bir işlem.
Doğru kategori ve doğru açıklama ile mümkün. Bir de biraz sabır gerekiyor.