emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Merhabalar, 1 aylık bir sitem var. Site çok kaliteli bir site ve çok önem ve emek verdiğim bir site. Siteme 1 kere düşük paket bir kere de en yüksek paketten backlink çalıştırması yaptırdım fakat site bir türlü istediğim yere gelmedi.
Sitemi ilk sayfaya çıkarmak için neler yapabilirim? Mümkünse en az maliyetli yöntemleri söyleyin.
Teşekkürler.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Gıda Mühendisi, Metin Yazarı
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Tanıtım yazısı + backlink.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Ücretsiz backlink alabileceğim siteler?
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Pm atıyorum skype üzerinden görüşelim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
kamu
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaslar bende bu dertten muzdaribim. aslında bu konu başlıgı altında yeni başlayan arkadaslar içinde faydası olacak beyin fırtınası yapsak nasıl olur.
Birçok arkadasım sitelerini sıralamaya alıp ilk sayfaya cıkmak istiyor. çok çeşitli yöntemler var ama kalıcı olarak sitenin alt yapısını besleyerek faydası olacak çalısmalar neler olabilir acaba.
Ben Toplist Kasmıyorum açıkcası spama düşürebiliyor diye biliyorum. Genelde sohbet ve chat içerikli sitelerle ugrastıgım için toplistlerden kacınıyorum.
Ücretsiz makalelerimizi yayınlıycamız kapanmayacak bildiginiz makale siteleri varsa paylaşın arkadaşlar. Ayrıca backlink alabilcegimiz sitemizi güclendirebildegimiz edu gibi uzantılı blog bloger siteler varsa paylasırsanız sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Namaath adlı üyeden alıntı
Arkadaslar bende bu dertten muzdaribim. aslında bu konu başlıgı altında yeni başlayan arkadaslar içinde faydası olacak beyin fırtınası yapsak nasıl olur.
Birçok arkadasım sitelerini sıralamaya alıp ilk sayfaya cıkmak istiyor. çok çeşitli yöntemler var ama kalıcı olarak sitenin alt yapısını besleyerek faydası olacak çalısmalar neler olabilir acaba.
Ben Toplist Kasmıyorum açıkcası spama düşürebiliyor diye biliyorum. Genelde sohbet ve chat içerikli sitelerle ugrastıgım için toplistlerden kacınıyorum.
Ücretsiz makalelerimizi yayınlıycamız kapanmayacak bildiginiz makale siteleri varsa paylaşın arkadaşlar. Ayrıca backlink alabilcegimiz sitemizi güclendirebildegimiz edu gibi uzantılı blog bloger siteler varsa paylasırsanız sevinirim.
Ben de takipteyim
günler günleri kovalar, şansımız varsa böyle yıllar geçer
mvk
www.mistik.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım&Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Arama motorlarında üst çıkmak için 1 numaralı etken BACKLİNK kavramıdır. Çeşitli sitelerden backlink almak sizi Google başta olmak üzere bir çok arama motorunda üst sıralara taşıyacaktır. IP adresleri farklı ve sitenize benzer içerikli sitelerden backlink almak her zaman için daha iyidir.
Üst sıralara çıkmak birazda sabır işidir, özgün içerik var ise ve gerek sosyal medyayı gerek ise seo kavramını düzgün kullanıyorsanız hak ettiğiniz süre içerisinde istediğiniz yerde olursunuz.
Bu konuda yardım isteyen olursa PM atmaktan çekinmesinler, elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
3 kişi bu mesajı beğendi.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Zor bir kelime ama C# Dersleri kelime. Site de bu
C# Dersleri