-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Bence sınav siteden daha önemli. Durduğu müddetçe aklın onda kalır.
Şimdi tövbe zamanı..
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Siteniz dursun ama kendinizi içerik girme şartı koymayın. Yani başınızdan bir olay geçer veya bir yazı okursunuz etkilenirsiniz bu konuyu yazmalıyım dersiniz anca o zaman yazın böylece çokta önplanda olmayacaktır blogunuz ama yokta olmayacaktır
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Kararımı verdim... Site duracak ancak yazı yazmakla felan uğraşmayacağım. Şimdi satacak olursam eğer tıpkı önceki sitelerimde olduğu gibi reklamcının birinin eline düşüp çöplüğe dönecek. Sınavdan sonra eskisi gibi günlük yazılar yazıp yoluma devam ederim...
Yorum yapanlara ayrı ayrı teşekkür ederim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam makale alın demiş birçok kişi. En kralındanda alsanız makaleyi siteyi çöpe çevirir. Yok seo uyumlu yol zart uyumlu zurt uyumlu. Makaleleri kendi siteniz için değil blogmark gibi tanıtım yazılarında kullanıp kelimeden link alın sadece.
Saçma sapan sadece link almak için yazılmış olduğudan sitenizde kötü duracaktır.
Hiç ellemeyin siteniz yıllansın malum şarap gibi bunlar. Önümüzdeki sene 1 başlık girdiğinizde çok daha kaliteli olur herşey.
1 kişi bu mesajı beğendi.
BCanKARA
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sitenizin hiti zaten çok fazla değil. Kenarda dursun. Geldiğinizde değişen bir şey olmayacak. Yani tozlanmaz. Hatta arada canınız sıkıldığınızda içerik bile girersiniz. Fakat kendime engel olamıyorum kafamı karıştırıyor diyorsanız hiç düşünmeden çıkarın elden. Zira alan adı bilmem bu tarz şeyler yine bulunuyor. Alanadı dursun diyorsanız siteyi kapatın. Benim görüşüm de bu yönde.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ishana
Su akar yolunu bulur.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Eğitimci
-
-
Ad Soyad
İ** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sitenize kpss konu özetleri soru çözümleri vb kategorisini de ekleyin. aynı zamanda bu kategoriye biraz eğilin. hem ders çalışmış hem de sitenizi popüler hale getirmiş olursunuz. içerik girerken konuları da öğrenmiş ve tekrar etmiş olursunuz...
Bu devirde en zor erdem insan olmaktır.
Keyifle.Net - Keyfine Göre Takıl