lostyazilim
tr.link

Sitemi page speed ve gtmetrix testi yapamıyorum Yardım!!!

5 Mesajlar 775 Okunma
acebozum
tr.link

SokratST SokratST WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 12 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar forum üyeleri. izomania ismindeki web sitem adsense onaylamıyor sebebi ise ana sayfayı görememekte. Problem şu page speed ve gtmetrix testi yaparken yazı içi link verince örnek https://www.izomania.com/120-real-bullet-indir.html böyle yazı içi link verince sorunsuz hız testini tamamlıyor.

Fakat direkt https://www.izomani.com diye veya https://izomania.com ,izomania.com www.izomania.com gibi link verince aşağıdaki görseldeki hatayı alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilriim bu sorun yüzünden adsense anasayfadaki adsense kodu göremiyor ve onay vermiyor.

izomania.com Oyun ve Uygulama İndirme Sitesi
wmaraci
reklam

sworks sworks WordPress Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
Anasayfanız 404 olarak ayarlanmış bir şekilde. Yani tarayıcıdan açılıyor anasayfa fakat sayfa kodu 404 veriyor. Kısacası sitelerin 404 hata sayfaları olur ya, işte tarayıcı anasayfanızı o şekilde algılıyor. Haliyle Google, GTMetrix gibi siteler anasayfanızı görüntüleyebilse bile sayfanız 404 kodu gönderdiği için testler iptal oluyor. Testlerden önemlisi, bu durum Google için ciddi sorun oluşturabilir.

Olması gereken sayfanın 200 kodunu göndermesidir. Anasayfanız dışında bir sorun görünmüyor.

Öncelikle htaccess dosyanızı kontrol edin. Sonrasında son yaptığınız sistemsel değişiklikleri dikkatli bir şekilde geri alımayı deneyin.

• Üyelik 09.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 12 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
sworks 2 adet .htacces dosyası mevcut. 1. dosya ana dizinde dle nin .htaccesin 2. ise temanın kendi .htaccesi fakat yedek dosyalara baktım hiç bir problem ve oynama gözükmüyor.

Yani baştan beri bu böyle hiç bir oynama yapılmadı .htacceslerle

sworks sworks WordPress Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
htaccess dışında bir eklenti de sebep olmuş olabilir. Eklentileri sırasıyla devre dışı bırakıp cache eklentisi dahil, tekrar deneyin. Veya hosting firmanıza da danışabilirsiniz.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 09.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 12 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
sworks Dle kullandığım için hiç bir eklenti vs kullanmadım. Tek çare hosting firmama danışmak kaldı.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al