lostyazilim
tr.link

Sitemin Kalıcı Bağlantı Ayarını Değiştim Acill Yardım

13 Mesajlar 1.211 Okunma
acebozum
tr.link

KadirHames KadirHames Emekli Seo Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretici
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 2080
  • Beğeniler 438 / 437
  • Ticaret 32, (%94)
merhaba hocam seo konusunda en uzmanı tahminim seo hocası diyor ki makelde seonuz için linkiniz bu sekilde olmalı bakıyorsun kendinin linki farklı o cok iyi birsey olsaydı zaten kendisi yapmazmıydı bende seo hocasının kulandı link seklini deniyordum 5 ay önce vala tuttu yani busekilde daha muhtesem oldu yani eskisine geri dön kardes 404 hatası yeme bari birde herkes birsey söyler sen kendi bildigin dogruları yap

işte buu
elektronikssl
webimgo

suatpasha suatpasha all is well Kullanıcı
  • Üyelik 06.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek İşletme
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 25 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
hemen düzelmesi lazımyoastın gelişmiş seçeneğinde kalıcı bağlantılar var ordan seçenekleri bi kontrol edin isterseniz.tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum ama ordan çözebilirsiniz bence...

vetfak vetfak Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek VETERİNER HAKİM (ÖĞRENCİ)
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad M** V**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 4 / 3
  • Ticaret 4, (%100)

suat pasha adlı üyeden alıntı

hemen düzelmesi lazımyoastın gelişmiş seçeneğinde kalıcı bağlantılar var ordan seçenekleri bi kontrol edin isterseniz.tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum ama ordan çözebilirsiniz bence...

dedığınız gıbı kalıcı baglantı ayarlarına baktım ve dıger sıtemdekı kalıcı baglantı ayarı ıle aynı sekılde duzenledım ama halen duzelmedı her halde zaman gecmesı gerekıyor :) keske su yenı sıtede yeosta kullansaysım dıger sıtem hıc etkılenmemıs kalıcı baglantı ayarı degsırıklıgınden duzelmıs kelndılıgınden

Ek Olarak: sorun halen cozulmedı yeosta da sure gecmesı gerekır mı hemen duzelmez mı dıger sıtem de yeosta kurulu ıdı bu sıkıntı yok kendılıgınde ındexler duzelmıs
bu sıtemde yenı kurdum ama duzelme yok

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al