-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici/Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sa arkadaşlar Wix ile kurduğumuz sitemizde bazı sorunlar var bunlar hakkında çözüm fikirleri olanlar yardımcı olabilirlerse çok memnun olurum :)
1- Site google AMP hizmeti ile yüklendiğinde header ve footer yüklenmiyor dolayısıyla ne site logosu ne menü nede istediğimiz diğer özellikler çalışmıyor ne yapabiliriz?
2- Web sitesinin blog eklentisi siteyi aşırı derecede yavaşlatıyor 27 adet makale var biz bu blogu kapatıp yazıları tek ter elimizle oluşturduğumuz sayfalara yüklesek seo açısından bir sorun olur mu?
3- Siteyi Wordpresse taşıyabilir miyiz taşırsak seoda bizi ne kadar geriye atar?
4- sitedeki blog sayfalarının tamamını taşısak 301 ile yönlendirme yapsak google bizi geriye atar mı?
5- amp kapatılabilir mi?
6- sitenin hızlanması için ne yapabiliriz?
şimdiden teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Wix hic kullanmadım ama bi ara göz attım hiç kullanışlı değil neden tercih ettiniz acaba wordpress dururken.
da pa sorgula
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
wix ile seo açısından iyi yerdemisiniz ki? O zaman neden bu konuyu açma ihtiyacı duydunuz:)
Eğer bir takım şikayetler var ise zaten daha fazla düşünmeden oradan taşınmanın zamanı gelmiş demektir.
İyi forumlar.
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Wix pişmanlıktır :) Bahsettiğiniz blog sıkıntısını bundan 4-5 sene önce yaşadığımı hatırlıyorum.
Eğer ücretsiz bir şeyler istiyorsanız blogger'ı tavsiye ederim.
technovenue.com