altugse
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ziyaretçilerin göz zevkini geçtim bir insan neden emek verdiği bir işi bu kadar rezil eder anlamıyorum hiç mi göz zevki yok bu tarz insanların adam nerde boşluk bulsa reklam sıkıştırıyor çok ilginç insanlar var cidden ben şahsen 2 3 den fazla reklam koymam herşeyden önce site sahibi olarak bizlerin göz zevki önemli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bende katiliyorum, bu tur sitelerden hemen cikiyorum.
3 kuralinin kaldirilmasi iyi olmadi bence
my98
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
amac = para = cok reklam
amac = isim yapmak = az reklam
Szam
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Site benim istediğim gibi reklam yerleşimi yaparım site senin istediğin gibi reklam yerleşimi yaparsın okuyup okumamak sana kalmış bir durum. Adblock kullanıyorum istersen siteni reklama boğ istersen reklam koyma benim için hiç bir şey değişmiyor bu kadar basit bence de gereksiz bir konu açılmış tabi fikrini belirtmesi güzel bir şey fakat her düşündüğünü söylemek zorunda değilsiniz .
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Normaldir, birçok yabancı dil içeriğine nazaran Türkçe site ile kat ve kat daha az kazanınca adamlar ne yapsın? Onlarda bir şekilde ekmek çıkarmaya çalışıyorlar. O yüzden çok yakınmamak gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
website tasarim
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslinda elestirmek gerekiyor . site sahipleri hatalarini gormesi gerekiyor. bu kadar reklam anasayfada olurmu herseyfaya bir reklam yeterlidir. reklam sitesi ac bizde diyelim bu reklam sitesidir yorum yapmayiz . zaten cok reklam ile donatilan sitelerin gidisatlari belli oluyor. elestirlmeyen bir is yanlis bir istir bence... site sahipleri helede film sitesi sahipleri buna bir el atin ...
Bütün ümidim gençIiktedir. Mustafa Kemal Ataturk.