kaancom
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba
Web siteme ekstradan hızlandırma yapmak istiyorum. Hız iyi gibi ancak biraz daha iyi olsa fena olmaz. Şu ana kadar CPanel'den web sitesini komple optimize ettim, sitenin header şablonuna hızlandırıcı bir kod ekledim (gerçekten de etki yapıyor), GZIP sıkıştırması yaptım, .htaccess'e linux sunucular için hızlandırma tekniği uyguladım ancak halen istediğim hıza gelmedi. Daha neler yapsam, ek hız takviye edebilirim?
Karakurt
www.cemkarakurt.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
header'a hız için eklediğiniz kodu gönderebilir misiniz özelden. Wordpress optimizasyon hizmeti veriyorum merak ettim hangi kod olduğunu. Bu arada gtmetrix ve pagespeed analizlerindeki eksiklerine bakabilirsin. Onlar dışında fazla şey kalmıyor zaten.
kişisel blog - https://www.cemkarakurt.com.tr - HOSTING FİRMASI ÖNERİLERİM : https://goo.gl/67KMKp
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba,
Site hızını etkileyen birçok faktör var ve bizim söyleyeceklerimiz veya internetten bulabileceğiniz bilgiler sitenizi bir noktaya kadar hızlandırabilir onun dışında sitenizin yapısına göre çözümler üretmek gerekiyor. Bunu daha iyi açıklamak için şöyle bir örnek vereyim sitende çok fazla resim mi kullanıyorsun ? yapacağın araştırma resimlerimi nasıl optimize edebilirim bununla ilgili araştırma yapacaksın.
Sitene çok fazla video mu yüklüyorsun ? o zaman videolarını trafiğini ve disk alanını çok yemeden nasıl yayınlayabilirim diye araştırma yapacaksın bu araştırmadan çıkan bilgilere göre siteni optimize edeceksin.
Çok fazla resim ve video yok sadece basit blog sitesi diyorsan standart düzeyde yaptığın çalışma yeterli olacaktır.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro