MrB
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar,google veya benzeri reklam şirketlerine bağlı bir gelire sahip olmak istemiyorum. Bu yüzden kendi sistemime entegre özel bir reklam ağı yapıp bu şekilde reklam almayı düşünüyorum..
İnsanların sitede reklam vermesi için sitenin en azından gelmesi gereken düzey nedir ?
yani en azından ne kadar hit olmalı,alexa sıralaması ve benzeri istatistikler ortalama ne seviyede olmalı..
Reklam sistemini Gösterim başına göre almayı düşünüyorum (2K görüntülenme 1tl gibi) ayrıca eğer on bin gösterim almış bir reklama en azından 100 kişi tıklamamışsa reklam yayında kalkmayıp o tıklamaya ulaşınca yayında kalkıcak.. yani verilen parayı köküne kadar çıkarmadan siteden kalkmayacak..
fikirlerinizi bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
10k günlük trafik alırsan reklam işleri olmaya başlar. Daha aşağısında da para kazanırsın ama çok uğraşırsın. Bu benim şahsi fikrim tabiki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
http://webrazzi.com ve reklam sitesini inceleyebilirsin. Bence dediğin şey profesyonellik gerektiren bir iş.
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yani böyle bir reklam ağı kurmak için TR de ilk 100 de olmak gerekir. Bu benim düşüncem tabi ki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam o zaman şöyle sorayım. Neden google değilde siz? Reklamcı sizi neden tercih edecek?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sitenin içeriği reklam için çok önemli. Ayrı olarak aranma hacmi yüksek bir ürün kelimesinde üst sıralara çıkabilirsen, nokta atışı yaparak siteyi pazarlamak daha kolaydır.
Örneğin yüksek aranma hacimli bir bitkisel üründe ilk sıralara geldim ve ilgili sitelere reklam çalışması için mail gönderdim. Aylık olarak sürekli çalışıyoruz. Hem benim işime geliyor hemde reklam veren memnun.
Hemde bahsettiğiniz gibi düşük ücretlere değil, yüksek ücretli reklam alabilirsiniz ama hitler minimum 10k yapmayı başarabilirseniz.
Yani çeşitli kelimeler ve alanlarda yükseldikten sonra boş durmayıp, ilgili sitelere ulaşmak gerekiyor.