-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bildiğin facebook like buttonu mouse nereye giderse gidiyor ama görünmez bir şekilde ve bir yere tıkladığında otomatik sayfayı beğeniyor zararı yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci,stajyer
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
eksisi var, sayfayı beğendiğimi fark edersem şikayet ederim, her yerde kötü reklam yaparım, o sayfa kapanmadan durmam. benim gibi takıntılı bir sürü insan var baya bir kötü olur siten için.
bir ara çok modaydı, hem oto beğenme hemde oto paylaşım yaptırıyorlardı seri halinde kapandı tüm siteler de sayfalar da demek ki facebook'un bu konuda çalışmaları var
McFLY
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ben aksini düşünüyorum. Böyle bir şey yapabildiyse beğenmemi hak etmiş demektir. :D
Not: Biraz araştırırsanız bulabilirsiniz bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
icrat yapabilicek varmi bu konuda kodu bulan mesela :S
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Google Spam sebebi ayrıca legal değil hiç denemeyin derim.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Ya sallamayın ne alaka facebook çalışmalar yapar bunun üstünde yok ban sebebi vb. Bunu yapan kişiyi, bu duruma maruz kalmış kişi dışında kim bilecek. Google veya Facebook sitedeki bu kodları mı izleyecek dosya alanına girip. Ayrıca, takıntılıyım kapattırırım vs. demişsiniz ya, " bi kıza kafayı taktım mı alırım" diyen gençler gibi olmuş yorum. Millet farkettiği an isterse beğenmekten vazgeçer olur biter, yok kapattırmadan bırakmam falan...:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Çalışan
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Ben yapmıştım senin dediğini açıkçası bana zararı olmadı hatta getirisi oldu :D 5 sn boyunca mousela birlikte gidiyordu 5 sn. içinde biryere tıklanırsa sayfa beğenilmiş oluyodu :D 60 bin üyeye ulaştım ama şu bir gerçek 6 bin kişiyken sayfadan daha cok haz alıyodum baktım eski tadı kalmadı 60 tl'ye sattım :)) yani üye toplarsın ama cok abartmamalısın bence :) bu arada ne ban yersin ne şikayetler önemsenir facebook açısından bir sorun teşkil etmiyor :D tabi aynı anda 50-100 kişi şikayet ederse ayrı :D
ek olarak: yüz kere gülmüşüm yazıda :D
Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V