-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar farklı sektörlerde sitelerim mevcut ve gelirli bunların dışında farklı ve büyük bir proje yapmayı düşünüyorum. Mevcut elimdeki kitle erişimi.
FACEBOOK : 30 K Organik ve Aktif
İNSTAGRAM : 35K - 5K - 10K- 50K | TOPLAM GÖSTERİM HAFTALIK 1.5 MİLYON
PİNTEREST : 5 HESAP FARKLI KATAGORİLER AYLIK GÖSTERİM 10 MİLYON
BLOGLAR : 100 ÜZERİ HİTLİ BLOGLAR
WEB SİTELER : 50 ÜZERİ WEB SİTESİ AKTİF HİTLİ
FARKLI SOSYAL MEDYA KANALLARIDA MEVCUT
KİTLE : %80 Erkek %20 Kadın | Katagoriler İnternet moda video dekorasyon tasarım vs her sektörden mevcut denile bilir.
Yukarda belirttiğim benim erişe bilgiğim kitlem emek verip uğraşırsam 2 katınada çıkarta bilirim benim öğrenmek istediğim siz olsaydınız ne yaparsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu siteler, hesaplar vs ağırlıklı olarak hangi sektöre/konuya hitap ediyor... Mevcut kitle kadın/erkek, yaş ortalaması vs doneler neler hocam sağlıklı bir öneri almak için bunları da belirtirseniz iyi olur...
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ülkemizde cinsellik, futbol ve siyaset her daim ilgi çeker... Arkadaşlık sitesi veya spor/futbol üzerine bir site/uygulama yapabilirsiniz....
Hatta futbol ile ilgili tutacağını düşündüğüm bir fikrim var ancak yazılım bilgim ve zamanımın olmamasından dolayı hayata geçiremiyorum...
Ayrıca sizi tebrik etmek isterim hocam bu kadar site, sosyal medya hesapları ile uğraşıp hala yeni bir arayış cesaretinizden dolayı 😀
1 kişi bu mesajı beğendi.