-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Webmasterlar aşık olmaz diye bir durum mu söz konusu yoksa :) Ben aşığım. Eğer aşkı da sitenizde ve yazılarınızda kullanırsanız mesela güzel bir kişisel blog sahibi bile olabilirsiniz.
Teamtofas.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Mesajları teker teker okumadım ama büyük çoğunluk zaten ankette evet cevabını vermiş.
Aşk kişiye özeldir bence. Bol bol boş vakti olup, sürekli gezen insanlarda aşık olamayabiliyor. Bunun vakitle çokta alakası yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolog
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sadece webmaster alanında bakmamak lazım konuya, her insan sizin yaşadığınız soğuma hissini yaşayabilir ayrıca, sevmek/sevilmek sosyal ihtiyaçların en üst kısmında yer alıyor daha hayati ihtiyaçları gidermeden bu hisleri yaşamak biraz zor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Hocam bende bi keresinde sırf mesajlaşmaktan oyun oyniyamıyorum diye sevgilimden ayrılmıştım, odamdan çıkmıyor kimseyle görüşmüyordum bu bilgisayar gerçekten insanın insanlık duygularını çalıyor, ne eş ne dost ne aile herkesle bağın kesiliyor asosyal bir insan olup çıkıyorsun, çok şükür ki mesafe koydum bilgisayar ile arama günde 1 yada 2 saat görüşebiliyoruz, ama hayat daha güzel sevgilimle, dostlarımla, ailemle daha fazla zaman geçirebiliyorum ki emin ol bilgisayardan daha değerliler. Tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web Yazılım, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Resmen "bu yazıyı ben mi yazdım la" diye tepki verdim. Tam tamına aynı durumdayım. Tam tamına 8 sene oldu. Günübirlik ilişki yaşıyorum ama aşık olamıyorum. Çünkü bize göre tek aşk var o da iş aşkı galiba. İşimizi seviyoruz ondan başkasına sevgi kalmıyor heralde.