-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Uni-gezi özellikle sosyal medya aracılıgıyla canlandırılırsa iyi işler çıkartabilir.
Ama diğer alan adını pek sevemedim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
hdfilmx.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Süt Anneleri ile annelere ve anne adaylarına yönelik paylaşımların olduğu blog olabilir. Üni gezi ise üniversitelere yönelik gezi etkinlikleri konserler vs. gibi etkinliklerin yer aldığı bi kısımında ise ünilerden haberlerin paylaşıldığı ve öğrencilerin gezip görükleri yerler hakkında görüşlerini belirtebilecekleri portal tarzında bir şey olabilir. Alanı geniş her şekilde kullanılabilir.
İnternet Bizans ise, biz de FATİH'in fedaileriyiz!
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba;
www.uni-gezi.com alan adınızı değerlendirmek için şuan aklıma bir fikir geldi.
Tur şirketleriyle anlaşıp indirimli turların reklamlarını ayarlayabilirsiniz. Sosyal medya platformlarında yaza doğru canlandırıp, Yurt içi ve yurt dışı turları güncel tutarsanız ciddi reklam geliriniz olacaktır diye düşünüyorum.
Server Electric - Global Server Electric
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
o zaman şöyle söyleyeyim. Epey alt dallara mahsus alan adlarınız var. Yani ziyaretçisi ne kadar olacaktır, bunu trend ve anahtar kelime hacimlerine bakmadan söylemek zor. Ama görünen köy kılavuz istemez. Sizi üzmemek için bu tür bir cevap vermedim. Ama dersiniz ki, ben bu kategorilerden zevk alıyorum ve tabanım var. O halde muvaffak olursunuz. Kolay gelsin.
Durgun sular derin akar.