Juzk
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
66, (%100)
Selamün aleyküm,
Arkadaşlar legal bir teknoloji-oyun-telefon sitem var.Farklı konularada değiniyorum meraklısına vs. şarkı sözleri kategorisine de girmek istiyorum sizce full özgün olan 3 yıllık bir sitede kopya olarak şarkı sözü girmek kalitesini olumsuz etkiler mi ? Yoksa 100 kelime özgün girip şarkı sözleri mi paylaşayım.
Weyso
Seslendirme
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bence bir sorun olmaz faakt google bir öncelikte tanımayabilir.
Böyle birşeye niyetliseniz yeni bir site ve ilgili domainle yapın derim
65116
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Kardeşim bence şarkı sözünden vazgeç derim.. Bir sitemiz vardı sohbet sitemiz şarkı sözü ekledik diye tam spama aldı sitemizi durum baya çetin bu konuda bence emek harcadığın siteni yazık etme.. Bana kalırsa Biyografi yada albüm tanıtım şeklinde devam etmeni tavsiye edebilirim.. Ama herşeyden önemlisi özgünlük kardesim tüm iceiklerin kendi fikirlerin olsun.. 5-6 yazı kopi paste edit yapacagına 2 tane özgün yaz temiz olsun.. İyi forumlar..
Weyso
Seslendirme
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İlk 60 mı hmm siz bilirsiniz. :)
65116
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
şimdi mantıklı olmak gerekirse şarkı sözleri aynıdır.. bir düşünelim tüm siteleri hesap edersek bu şarkı sözü siteleri arasında %95 aynıdır ortalama birbirleriyle.. ne yaparsan yap şarkı sözünü değiştiremessin.. ama biyografiye gelicek olursak.. kendi fikirlerini içine katıp harika terimler ile hit kazanabilirsin gibime gelior önemli olan o hit hefef kelimeyi yakalamak kardesimm benim üdünceme göre bu yani..
65116
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
İnanki google bu günlerde baya sapıttı herşeyi spam gördü açıklama ekleyerek bişi dönermi bilemiycem kardesim ama tamamen kendi fikrime göre bence hic bulaşma derim tabi kendi düsüncem..