lostyazilim
tr.link

sizce hangi sektör

6 Mesajlar 951 Okunma
lstbozum
tr.link

systemkruger systemkruger WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 266 / 145
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar şuan için 3 tane sitem var. Birini çalışmalar sonucu yeni yaptık (imzamda),diğer ikisini de birinden çok ucuza satın aldım. sitenin biri oyun üzerine, o kalacak ama diğerini hangi sektöre çevirsem diye düşünüyorum ( tema ve domain hangi sektör olursa olsun uyumlu,problem yok o konuda). Sağlık sektöründe yoğunlaşıyorum gibi ama sizinde önerebileceğiniz sektör var mı ? birde bu konuda makale satın almak için tavsiye edeceğiniz bir yer var mı?

wmaraci
reklam

entrepreneur entrepreneur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 56 / E
  • Meslek İsci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 42
  • Beğeniler 23 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Ben de sağlık sektörü açmıstım. Eğer klişe "maydanoz şuna iyi gelir " "diyet taktikleri" gibi insanların sıkıldığı sağlık sitesi açacaksan bence hic girişme. Sağlık sektörüne yeni bir boyut kazandıracak bir site yapabilirsen daha iyi olacaktır.
systemkruger

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 14.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 266 / 145
  • Ticaret 1, (%100)
Kesinlikle Düşündüğüm o tarz birşey değil. Daha çok gündem kovalamak ( tabi sağlıkta her zaman gündem konular olamayabilir). mesela zika virüsü, domuz gribi filan tarzında ama nasıl bir farklı boyut getirebilirim düşünüyorum.

entrepreneur entrepreneur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 56 / E
  • Meslek İsci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 42
  • Beğeniler 23 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Mesela benim sitem şu an ugrasmıyorum artık ama tarz olaraktan bakabilirsiniz . www.biyokrat.com. Sağlık konusu sıktığı için ara verdim.

wmaraci
wmaraci

berkakalinn berkakalinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)
editt//

• Üyelik 14.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 266 / 145
  • Ticaret 1, (%100)
berbakalinn, site yeni zaten. bunu belirttim. Gelen tepkilere göre değişiklik yapılacaktır. Hatta şuan deneme aşamasında. Dikkat edersen reklam filan hiçbir şey ekli değil. site de daha eksikler var. Genel güncelleme ve gündem konusu,üye ile doğru orantılı olacak şekilde düşündük. resimlerin hepsi kötü değil, içlerinden bazıları bi sıkıntı olduğundan dolayı da bozuk çıkabiliyor. Bunun üzerinde de çalışıyoruz. site tamamlandıktan sonra da genel mizah daha çok gündem konuları olur.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al