Guness
Gün olur, asra bedel.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Hayat boyu öğrenci.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Merhabalar. Öğrenciyim ve harçlığımı çıkartmak adına makale yazarlığı yapıyorum. Fakat bu işin geleceği olmadığını seziyorum. Aklımda sektörler var, sizce hangisi en mantıklı?
1. Kendi siteme yoğunlaşıp, Adsense üzerinden kazanç sağlamak. (En son düşündüğüm iş olabilir, aşırı zor olduğunu biliyorum.)
2. Backlink hizmeti satmak.
3. Site alım-satım ile uğraşmak.
Başka da düşündüğüm bir sektör yok açıkçası fakat tekliflerinize açığım. Yorumlarınız benim için önemli, teşekkürler.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Dönülmez akşamın ufkundayız, vakit çok geç.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
icerikmedya "Öğrenciyim ve harçlığımı çıkartmak adına makale yazarlığı yapıyorum. Fakat bu işin geleceği olmadığını seziyorum."
Yanlış. Şimdinin değil, önümüzdeki 10 yılın sektörü kesinlikle makale ve içerik. Çünkü, her web sitesi sahibi artık özgün içeriğin değerini anlamaya başlıyor.
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
Guness
Gün olur, asra bedel.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Hayat boyu öğrenci.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
isyerlerimcom adlı üyeden alıntı
icerikmedya "Öğrenciyim ve harçlığımı çıkartmak adına makale yazarlığı yapıyorum. Fakat bu işin geleceği olmadığını seziyorum."
Yanlış. Şimdinin değil, önümüzdeki 10 yılın sektörü kesinlikle makale ve içerik. Çünkü, her web sitesi sahibi artık özgün içeriğin değerini anlamaya başlıyor.
Öyle demek istemedim aslında. Makale işinde fazla uğraş ve emek gerekiyor. Zamanım da dar olduğu için artık sektör değişikliliği yapmak istiyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
3rdi91
Alonebusinessman
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yönetim Bilişim Sistemleri Uzm
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aylık/Yıllık ücretlerin olduğu üyeliğe bağlı projeler olabilir. Mobil uygulama alıp veya yaptırıp reklamlar ile belirli yerlere getirebilirsiniz. Bahsettiğim iki fikir için deneyimli olanları bu başlıkta yorumlarını eksik etmesin. Artı/Eksi yönlerini merak ediyorum.
http://accastay.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mobile Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
daha fazla zaman kaybetmeden mobile yönelin, içerik web kazanç bunların sonu yakındır. Şöyle düşün, dağdaki çobanın bile elinde akıllı telefon var.
Guness
Gün olur, asra bedel.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Hayat boyu öğrenci.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Mobile yönelebilmem için bir miktar paramın olması gerekli diye düşünüyorum, yani en azından başlangıç olarak kazanç sağlayabileceğim fikir ve önerilerinize de açığım. Teşekkür ederim arkadaşlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Google olduğu sürece websiteleri ölmez. Hele mobil sürümün varsa zaten sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Mesela bu forumun mobil uygulaması olsa siz aklınızdaki soruları ilk buraya mı yoksa google'a mı yazarsınız ? ben bu sitede saatlerimi geçiriyorum ama her şeyimi google'a soruyorum :D
Guness
Gün olur, asra bedel.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Hayat boyu öğrenci.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
İnternet siteme yönelmek istiyorum fakat hiçbir şekilde destek olmuyor ki. Buraya yazıyorum konu sadece birkaç kişi tarafından okunmakla yetiniliyor. Düzenli okuyucularım olsa çok güzel olacak aslında.