-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Tasarım, Yazılım
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Kişisel olmayan yani bir topluluğun ürettiği içerikli siteler gibi işlerde bizimle iletişime geçen insanlarla nasıl iletişim kurulmalı?
Ciddi bir yaklaşım sergileyince samimiyetsiz oluyor ya da normal konuşunca ciddiyetsiz duruyor. Bunun ortası nedir neler önerirsiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafiker. / ercandinsel.org
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Nabza göre şerbet verin hocam, onlar sizinle nasıl konuşuyorsa sizde öyle konuşun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Vallahi ne yalan söyleyeyim? Bende bir ara bu konuda epey düşünmüştüm. Eski kafalı olduğumdan mıdır? Bilmiyorum fakat günümüzdeki sözde ciddi üslup, beni bazen geriyor. Ancak düşündüğümde, bu durumun tartışmayı uzatmadığını da fark ettim. Bu nedenle, bana göre uzamasını istemediğiniz tartışmalardaki yorumlarınızda ciddi, eğer uzamasını istediğiniz bir tartışma olursa, senli benli üslubunda yorumu tercih etmelisiniz diye düşünüyorum.
Elbette, sonuç ilişkisine gelecek olursam; kimse tartışmaların uzamasını istemediğinden dolayı genellikle tartışmalardaki yorumlarımız ciddi oluyor :).
1 kişi bu mesajı beğendi.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Ciddi olmak iyidir. Samimi olduğum kişiler bir haftada kendini arkadaş hiss ediyor :) sonuçta iş hayatı, internet. Ne kadar samimi olsak bile ciddiyeti korumak lazım. Bazı durumlarda nabze göre davranmalısın ama. Karşındaki nasıl davranıyorsa sende öyle yap.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%50)
Bence sadece kendin ol :) Her zaman kazanırsın Bazen kızarlar bazen severler ama hep sen olduğunu bilirler yapmacık olma :)
Alıntı: Yapmacık insanlar sadece içi boş teneke gibidir sadece ses çıkartır