lostyazilim
tr.link

Sizce Ne Tür Site Açmalıyım?

12 Mesajlar 2.187 Okunma
lstbozum
tr.link

stiltasarim stiltasarim Üni Hakkında - Üniversite Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi - Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1370
  • Beğeniler 194 / 204
  • Ticaret 18, (%100)
Merhaba arkadaşlar;

Yaklaşık olarak 1.5 senedir forumda aktif bir şekilde yer alıyorum. Tabiki de bu zamana kadar birçok site açıp, kapatmışlığım bulunmakta. Profesyonel olarakta tasarım işleri ile uğraşıyorum. Önümüzdeki sene gireceğim YGS ve LYS sınavları bulunmakta. Bu sınavları ön planda tutmak, ancak bu işleri de tamamıyla bırakmak istemiyorum. Bu aralar bir site açmayı planlıyorum. Ancak açacağım site hakkında herhangi bir fikrim yok. Sizlerden de istediğim, bana bu faktörler etkisinde nasıl bir site açmamı söylemeniz. Sizce nasıl, hangi konuda bir site açmalıyım?

Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

wmaraci
reklam

ayqo ayqo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 386
  • Beğeniler 20 / 68
  • Ticaret 14, (%100)
ygs-lys ile ilgili forum aç hem ders anlatımı yap hem soru çözümü. siteyle ilgilenirken de sınava hazırlanmış da olursun.
stk27

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 06.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1370
  • Beğeniler 194 / 204
  • Ticaret 18, (%100)

ayqo adlı üyeden alıntı

ygs-lys ile ilgili forum aç hem ders anlatımı yap hem soru çözümü. siteyle ilgilenirken de sınava hazırlanmış da olursun.

Aslında mantıklı hocam. Ancak bir öğretmen değilim. Ne kadar verimli olurum bilemiyorum.

Sporland Sporland Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Çalışmıyorum
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** Ş**
  • Mesajlar 304
  • Beğeniler 0 / 40
  • Ticaret 2, (%100)

stiltasarım adlı üyeden alıntı

Aslında mantıklı hocam. Ancak bir öğretmen değilim. Ne kadar verimli olurum bilemiyorum.

Çoğu şeyler nette var , ama karışık. Bir arada , bir sitede birleştir. Hem adsense , hem sevaba girersin hemde ders çalışırsın

wmaraci
wmaraci

Conqueror Conqueror Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Üni. Öğrencisi
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 29 / 59
  • Ticaret 10, (%100)
En sevdiğin hobin neyse o alanda bir blog aç. Özgün makaleler kaleme alırsın. Fikir vermesi açısından şuradaki yazımı öneriyorum.

LeoneKG LeoneKG WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Mezun
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 251
  • Beğeniler 55 / 74
  • Ticaret 4, (%100)
Sana tek söyleyebileceğim, her zaman site açabilirsin ancak bir sene kaybı yaşadın mı o senenin geri gelmesi imkansızdır. Yani boşver siteyi bir sene bu işlerle ilgilenmezsen bir şey kaybetmezsin. Tamamen sınavlarına yönel. He dinlersin dinlemezsin o ayrı...
Malcolm X

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 06.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1370
  • Beğeniler 194 / 204
  • Ticaret 18, (%100)

Sporland adlı üyeden alıntı

Çoğu şeyler nette var , ama karışık. Bir arada , bir sitede birleştir. Hem adsense , hem sevaba girersin hemde ders çalışırsın

Dediğiniz işe girebilme ihtimalim var hocam. Şuan için hala karar aşamasındayım.

Yusufberki Yusufberki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 305
  • Beğeniler 11 / 39
  • Ticaret 28, (%96)
Bence bu dersler projesini bir sözlük olarak yayına sokabilirsiniz böylece sorularını sözlük mantığı ile sorarlar görüntüsü ve kullanımı güzel olur diye düşünüyorum ben hemde vaktiniz olduğu zaman kitleye oynarsınız bir yerden sonra akışına göre gider zaten

Youtube: Kod Dershanesi

Merkur Merkur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 238
  • Beğeniler 76 / 61
  • Ticaret 0, (%0)
genelde bu soruyla site açanlar kısa zamanda kapatırlar. ama sana tavsiyem blogger açıp sırf kafa dağıtmalık bir şeyler yapabilirsin. hobilerin olabilir, arada kendi hayatından da bahsedebilirsin. orası sana kalmış. hem blogger olduğu için böylelikle siteyle ilgilenmediğin zaman saldırı vs. gibi şeylerde aklını kurcalamaz.

ayrıca derslerle ilgili site açmanı tavsiye etmem. mutlaka ders çalışacaksın onun haricinde kafa dağıtmak yerine yine derslerle ilgili yazılar yazıp konular açmak beynini yorabilir. ama senin bileceğin iş ;)

• Üyelik 06.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1370
  • Beğeniler 194 / 204
  • Ticaret 18, (%100)

Merkur adlı üyeden alıntı

genelde bu soruyla site açanlar kısa zamanda kapatırlar. ama sana tavsiyem blogger açıp sırf kafa dağıtmalık bir şeyler yapabilirsin. hobilerin olabilir, arada kendi hayatından da bahsedebilirsin. orası sana kalmış. hem blogger olduğu için böylelikle siteyle ilgilenmediğin zaman saldırı vs. gibi şeylerde aklını kurcalamaz.

ayrıca derslerle ilgili site açmanı tavsiye etmem. mutlaka ders çalışacaksın onun haricinde kafa dağıtmak yerine yine derslerle ilgili yazılar yazıp konular açmak beynini yorabilir. ama senin bileceğin iş ;)

Hocam sizin yorumunuzu da okuduktan sonra ders,ders,ders sıkılacağımı fark ettim. Aslında benim ilgi alanım tasarım üzerinde. Diyorum ki psd,font ve tasarım derslerini bulunduracağım bir site açıyım. Sizce nasıl olur?

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al