-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sosyal medyada ürün satışları gerçekleştirmek üzere kendime kitle oluşturma düşüncesindeyim, yani kendime bir sosyal medya satış gücü oluşturup burada ürünleri satmayı düşünüyorum. Ancak şu an için tedarikçi arayışındayım yani belirli bir ürün kategorisi üzerinde karar vermiş değilim. Başta düşündüğüm olay şu şekildeydi; genel olarak her türlü ürünü satabileceğim bir ürün vitrin hesabı oluşturmak ve burada ilgi çekici farklı ürünlerin tanıtımını yaparak sayfaya kitle kasmaktı sonrasında da tedarik olarak anlaştığım ürünlerin satışını gerçekleştirmekti. Ancak ben şu noktada kararsız kaldım, bu şekilde genel ürünler üzerine mi bir çalışma yürütmeliyim yoksa sadece belli bir kategoride (örneğin saat) üzerine bir sayfa çalışması mı yapmalıyım. Bu durumda yalnızca saat tedarikçisi bulmam ve o tedarikçiyle uzun ömürlü olarak çalışabilmem gerekecek. Çünkü sayfa farklı bir kategoriye müsait olmayacak.
Sizce nasıl yapmak mantıklı olur?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
makine mühendisliği"
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba hocam giyim sektöründe sana yardımcı olurum wp: 05314264811
1 kişi bu mesajı beğendi.
En uygun ve kaliteli giyinmek için giydirgiyin.com
Webber
Teknoloji Yazarı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh.(Öğr)
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sosyal medyada genel satış yapmak mantıksız; çünkü ürünleri kategorize edemiyorsunuz. Sayfanıza saat almaya gelen müşterinin, diğer saat modellerini inceleyebilmesi için başka kategorilerdeki ürünleri atlaması gerekiyor. O yüzden tek kategori üstünden satış yapmak daha mantıklı gözüküyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
satış
-
-
Ad Soyad
G** A**