mehmetmasa adlı üyeden alıntı
Merhaba, özel yazılım yapanlar yüksek fiyatlar çıkartabilir örn ben yazılımı yaptım 2 haftada +2.xxxTL civarı (net kazanç) bıraktı ve insanlar bunun farkında.
Bayilik alırsanız bir süre sonra script değişikliği yapamazsınzı örn : 1000 kullanıcınız var siz bu kullanıcıları başka bir panele taşıyamazsınız veri tabanları uyuşmaz o yüzden bayilik almak mantıklı değil. Sürekli aylık ödemesi var birde :)
Sınırsız lisanslı alabilirsiniz en mantıklısı bu olur.
Smm'ler api ile çalışıyor zaten başka siteden çekip kar koyarak satışını yapıyorsunuz. User veya başka birşeye ihtiyacınız yok parası olan herkes bu işe girebilir.
Demo :
www.mevye.com
ıd: mehmetmasa
şifre: mehmetmasa
Admin bilgilerini pm atıyorum.
nekadar güzel anlatmışsınız atladığınız yerleri tamamlıyayim isterseniz
1.bu işe yeni giren biri su anda instagram hizmetleri olarak +10 üzeri farklı servis bulunmakta bunların hepsini ögrenmek için hepsini kullanmanız gerek müşteriye kendiniz bilmediginiz birseyi satamazsiniz.
2.güncellemeler dediniz ya çek apiyi kafan rahat peki güncellemelerde nolacak ? ana bayiler bile en az zararla çıkmaya çalışirken müşterilerinizin o an verdigi 200 tl lik siparis durup güncellemeden dolayi fiyat artisindan dolayi 400 tl yi gördünde ? hadi buda olmasin.
3.apiyi alacağınız kisi muhtemelen apiyi ana bayiden alan min 2 3. kişi olacak bir sorun olduğunda siz ona o arkasındakine oda arkasındakine söyler cevap dönme süresi min 24 saat müsteriyi bukadar bekleteceğinize inaniyormusunuz buda okey.
4.artık herkesin smm paneli var müşteriler neden sizin panelinizi kullansin 1 tl den alip 2 tl ye koyacağınız icinmi.
piyasayi öldürüyorsunuz farkında değilsiniz.
konu sahibi arkadaş umarim sistemi açıp 1 hafta sonra satış bölümüne konu açmazsın çünki şu an orada satılmayi bekleyen paneller var kimsenin işine yaramayan.