Hali hazırda satışını yaptığım bir smm panel scriptim mevcut bu script benim yazılımım ve satışını sadece ben yapabiliyorum. Açık kaynak olarak dosyalarla birlikte satış hakkımı devretmek istesem ( Bende satış yapmicam sadece alan yapabilecek tüm hak sahibi alan olacak ) sizce ne kadar eder?
BİLİNMESİ GEREKENLER
👉- PHP ve PDO alt yapısı ile kodlanmıştır.
👉- Apisi bütün sitelere uyumludur istediğiniz yerden servis çekebilirsiniz.
👉- Script dosyalar ile birlikte verilecektir.
👉- Aylık ücret yoktur, fiyat tek domaine özeldir.
!!! SİPARİŞ KONTROL SİSTEMİ!!!
👉- Girilen sipariş boşa düştü ise (Api çektiğiniz sitede bakiye bittiyse veya servis değiştiyse) size sms ile bildiri geliyor. Örn : xx apisinin XxX servisinde değişiklik yapıldı.
Boşa düşen siparişler özel olarak bir tabloda toplanıyor ve iptal işlemi yapılıyor.
Scriptin Özellikleri :
👉- Online ödeme - paywant entegreli.
👉- Otomatik api çektiğini sitelerde ki bakiye kontrolü.
Örn : Api çektiğiniz sitelerdeki bakiyeniz 50TL altına düştüğünde haberiniz olsun istiyorsunuz.
Admin panelinden miktar ve telefon ayarı yaparak sms ile bildirim alabilirsiniz. Örnek sms : XX apisinin Bakiyesi : xx.xx TL Kalmıştır.
👉- Destek hattı mevcut - Kapatıldı, Bekliyor, Cevaplandı olarak listelenmiş
👉- Manuel siparişleri farklı, api siparişlerini farklı yerde görüntüleniyor.
👉- Moderatör Ekleme özelliği mevcut. Eklediğiniz moderatörün görüntüleyebileceği bölümleri seçebiliyorsunuz : Örn: Destek hattı vb
👉- Drip-Feed özelliği mevcut.
Drip-Feed nedir?
Drip-Feed Kullanıcının siparişi zamana yayarak girmesidir. Örn girdiği takipçi siparişinde 1000 adet 5 tekrar 20dk arayla gibi bir seçim yapabilmektedir. Her 20DK'da 1 kere 1000 adet siparişi girilmektedir.
Drip-Feed'i istediğiniz serviste kullanabilirsiniz (Api çektiğiniz site drip-feed olarak sağlamasa bile)
👉- Gelişmiş site ayarları -> Site title, açıklama, anahtar kelimeler, paywant key - secret - Toplam kazanç, işlem sayısı, toplam üye, kayıtlı destek talebi, sms firma seçimi, sms bilgileri, footer alanı, sözleşme alanı ve daha fazlası.
👉- Kullanıcılar için özel fiyat ayarlama, bakiye ekleme, bakiye silme ve daha fazlası.
👉- Servis eklerken kullanıcı adı veya link seçimi - Drip_feed seçimi - Siparişin servis mi, paket mi yoksa yorum mu seçenekleri ve daha fazlası..
👉- Kullanıcı sms doğrulama sistemi, Sms ile şifre yenileme sistemi
👉- Sms onayı açıp - kapama özellikleri
👉- Sistemde ki duyuru bölümlerini admin panelinden değiştirme işlemi.
👉- Dışarıya api sağlama
Kullanıcı Demo
k.adı : mehmetmasa
şifre: mehmetmasa
Admin Demo
k.adı : mehmetmasa
şifre: masamehmet
Tek lisansı 400TL'den satıyorum.