Merhabalar,

Aramızda da mutlaka çizen, photoshop veya karikatür konusunda da iddialı birileri vardır. Bu insanları ortak bir noktada buluşturmak amacıyla hem ürünlerini sergileyebileceği bir ön platform, hem de kendilerine ait profillerinden iletişebilecekleri bir arka platform ile birlikte bir sistem yaratma düşüncesindeyim.

Örneğin; Ürünlerin aktif olarak güncellenip yenilerinin görüntülenebileceği bir ön platform olarak Bu adresi, yazar ve çizerlerin kendi aralarında görüşüp iletişme geçebilecekleri platform olarak da blog benzeri bir sosyal ağ sistemi kurmayı düşünüyorum.

Bu ikinci seçenek olan sosyal ağ, iletişim ve portfolyo platformu için karar veremiyorum, konu üzerine özellikle Wordpress ağırlıklı bir sistem tecrübesi veya fikri olan var ise görüşlerini belirtirse sevinirim.

Not: 3.500 Kişilik çizer veritabanı ile birlikte aktif olarak proje halinde hayata geçirilecektir, ilgili arkadaşların da ulaşmalarını, ortaklık veya pay tekliflerini dile getirmelerini bekliyorum, ilgi gösteren herkese şimdiden teşekkürler.