-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
24, (%96)
Selam değerli arkadaşlar kafamda takılan bir husus konusunda sizlerinde fikirlerini alarak bir çalışma yapmak istiyorum.Elimde sorlerim.org diye domain var bu domaini şarkı sözleri ve güzel sözler üzerine kurmak istiyorum kafamda iki seçenek var sizce hangisini yapmalıyım.
1.Seçenek:
ana bölüme index atarak subdomainlere bölmek, sozlerim.org buraya index atıp sarki.sozlerim.com ve guzel.sozlerim.com bu sekildemi ayarlasam daha güzel olur.
2.Ana bölümü sarki sözleri olarak ayarlayıp sadece güzel sözleri sub domain yapmak.
3. seçenek: yok ama sizlerin fikirlerinide değerlendirebilirim.
Şimdiden zaman ayırıp yorum ve düşüncelerini yazan herkese teşekkür ederim.
Daha önceden konuyu açmıştım fakat tatmin edici cevaplar alamadığım için ortada kaldım.
cwt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
subdomain oluşturacağına wordpress sistem kurup uygun bir temayla "anlamlı sözler, aşk sözleri, güzel sözler..", "necip fazıl sözleri, nazım hikmet sözleri.." gibi kategorilere bölüp anasayfada bu kategorilere farklı bloklarda yer verebilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Yukarıda ki arkadaşa katılıyorum, hiç uğraşma wordpress üzerinden yürü hocam. İyi geceler...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
Ben olsam daha farklı yapar kayıt olanın aklından geçeni söyleyebileceği bir sayfa kurmasını sağlardım
2 kişi bu mesajı beğendi.