-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
merhabalar;
geçenlerde websiteme google'dan bir bakayım dedim ve ekşisözlük, nisanyansözlük, tarifistan.com gibi sitelerden bana link verilmiş. Ben herhangi bir çabada bulunmadım link almak için felan. Sizce bu normal mi ? ayrıca siteme eklediğim bütün konular, her ne ile ilgili olursa olsun sürekli üst sıralarda çıkıyor..! sizce bunların etkisi mi ? örneğin gmail şifremi unuttum .. wordpress oyun botu, wordpress film botu gibi kelimelerde ilk sıralardayım.
Ek Olarak: site daha 4 aylık
www.sefikselli.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sanırım siteniz thesefiks.com ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
backlink değil de muhtemelen siteniz hakkında bir yerler konuşulmuş ve link verilmiş. ekşi'de başlıklar var mesela, "görülmesi gereken web siteleri" veya "az kişinin bildiği muhteşem web siteleri" gibi başlıklarda anılmış olabilirsin. bu tür şeyler tabi ki etkili olacaktır.
Elimden Geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
thesefiks adlı üyeden alıntı
cevabınız için teşekkürler hocam. ama gerçekten çok etkili oldu. hiç ummadığım kelimelerden birçok ziyaretçi alıyorum
Konuların özgun mu? yazıları falan sen mı yazdın acaba merak ettım
[url=https://www.hizliresim.com/8gm823r][img]https://i.hizliresim.com/8gm823r.gif[/img][/url]
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
evet hocam genellikle kendim yazarım.. bazı alıntılar var mesela bazı biyografiler felan var onları da wiki kaynaklardan alıp yayınlıyorum
www.sefikselli.com