-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Arkadaslar bircok kisi spinner kullaniyor bu konu altina spinner ile ilgili yorum atarsa cok sevinirim .
spinner kullanarak 1k ustu hit elde eden var mi?
Kendimiz gelistirebilecegimiz kelime girislerini kendimiz yaptıgımiz masa ustu programi seklinde spinner var mi? Her ay para vermeye gerek yok.
Spinner kullanarak spama duser miyiz?
Suana kadar hic kullanmadim ama paravan bloglar icin kullanilabilir.
https://discord.gg/S6mByw8
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı - Videographer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam spinner kullanacağına rewrite kullan en azından google gözünden düşme derim, ancak kendi yorumumu katacak olursam bir arama yapan kullanıcı A sitesinden öğrendiği bilgi yetersiz gelirse B sitesine gider. B sitesine de geldiğinde aynı yazının spinlenmiş halini görürse siteyi hemen terk eder ki hemen çıkma oranın alt üst olur. Tavsiyem bir makaleyi oku aklında kalanları farklı cümle yapıları ve kendinize haz anlatım tarzınızla yeniden yazın. Başarıyı bu şekilde geç te olsa yakalayacaksınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
aydnaydn59 hocam zaten ana sitelerde kullanılmayacak sen yanlış anlamışsın beni ana siteleri destekleyen paravan bloglarda kullanılsa nasıl olur diye soruyorum. Ana siteyi destekleyen 10 tane paravan blog var bunların hepsine özgün giremezsin.
https://discord.gg/S6mByw8
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı - Videographer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam tabi ki giremezsiniz fakat o sitelerin de kalitesi olmazsa eğer Google tarafından değeri düşerse yarardan çok zarar olur. Paravan blogları da ana sayfanın bir tık altı kadar ilgi istiyor ister istemez. Somut örnek vermek gerekirse evini bir köpeğin koruması için o köpeğin güçlü olması lazım böyle olunca da o köpeği etle beslemek gerek o misal. Ama 10 makalenin 7 si rewrite 3 ü spin olursa ki spinlerken de cümle devrikse düz düz cümleyse devrik şeklinde editlediğiniz takdirde işinize yarayacağını düşünüyorum. Daha kolay farklı bir şey varsa bende öğrensem iyi olur yani
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Spin programı gecenlerde paylaşılmıştı ucretsiz arama yaparak bulabilirsin.
Fayda kısmına gelince kelimeleri eş anlamlarıyla degistirdiginizden okunması güç bir makaleye dönüşüyor.
Örnek vermek gerekirse makale;
"...bundan dolayı bu olay cereyan etmistir."
Spin ettiğinizde;
"...bundan mütevellit bu vaka elektrik etmiştir."
Şimdi makale döndü mü Bülent Ersoy'un yarim yamalak Osmanlıca'sına..
Anlatmak istediğim spinden sonra makale tekrar okunup kontrol edilmeli, bunu yapana kadar yeniden yazarsınız zaten.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Spin dediğin nereden yapıyorsan yap , eş anlamlı ve yakın anlamlı kelimeleri birbiri ile değiştiriyor, çoğu zaman saçma sapan anlamlar çıkarıyor. Kaldı ki google zaten artık bunları biliyor. Google'da kara renk pantolon diye arama yapın çıkan başlıklara bakın.
almanca bir içeriği almanca spin yapıp, translate ile ingilizceye çevirip ingilizce spin yapıp translate ile türkçeye çevirip türkçe spin yapsan belki tier 4 , tier 5 paravan ücretsiz bloglarda kullanılır ama sadece türkçe spin bi foka yaramaz