Sedat
Güzel Hayat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bİlgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba arkadaşlarım SSL sertifikası önemli bir adım mı ?
Yöncü firması ile çalışıyorum burada olan bir kampanyadan faydalanarak sertifikayı uyguladım fakat pekte emin olamadım acaba vaz geçsem mi ? google indexleri de bir acayip olmaya başladı sanki. Yazılarımı kontrol ediyorum indexlenmiş sonra bir bakıyorum index silinmiş sizce ssl sertifikası ile bir alakası var mı ? Birde bu yöncü ilerleyen zamanlarda ssl sertifikası hakkında sorun çıkarabilir mi ? sizce ssl sertifikasından vaz mı geçmeliyim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
SSL sıralamada sitenize artı değer katar. Zira google SEO açısından artık SSL'i bir sinyal olarak değerlendireceğini bu yıl açıklamıştı. Bu nedenle kullanın. Ama kesinlikle mucize beklemeyin. Zira SSL onlarca göstergeden yalnızca biri. Marka değerine de aldırmayın. Diğer kullanıcılara bilemem ama benim gözümde sitenin değerini belirleyen SSL sertifikası olup olmadığı değil, diğer sitelerden farklılığı ve içerik kalitesidir.
Ne ekersen onu biçersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Firma Rehberi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
Yıllık 50 60 lirayı SSL sertifikasına ayırmanızı kesinlikle tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ticaret yapiyorsaniz seo için çok faydali bir hizmet ama diger kategoriler için zararlı bir işlem olacagını sıralamada düşeceginiz zannediyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.