KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
ya bu tr ekibi iyi normalde banu gecen bı sorunda bayaga yardımcı oldu ama şimdi de bu çıktı. yazdım yıne ona bakayım yarın cevap yazar. İnşallah beklediğim tip de bi mesaj yazar :S
Ek Olarak: bu arada site acık ama strato panele girmeyı denedım sımdı gırılmıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Merhaba,
- Tek panelde birikmiş 2-10 arasında domain varsa,
- Domain Authhcode kodu istemişseniz,
- Domain Autchcode yanlışlıkla gelmiş olabilir. (En altta '' transfer kodu talebinde bulunmadıysanız bu işlemi dikkate almayın '' şeklinde bir uyarı ibaresi varsa.)
Bu nedenlerden dolayı kaynaklanmış olabilir, tek domain tek panelde ise herhangi bir sorun olmaz, ve böyle bir mesaj kimseye gelmez.
Sorunu sizler için çözüme ulaştırmak için firmayla bu gece iletişime geçilecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
natuka
Domainlere fısıldayanadam
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
KralFx Aynı durum bende de var,sanırım aynı saatlerde gelmiş hepimize mailler.
Sanki transfer etmek istemişim gibi kodlar gönderilmiş ve hesabımada giremiyorum.
7 adet domainim iptal olmuş tek hesapta birleşmişti.
Ayrı tek tek farklı hesabımda da domainlerim var,onlara giriş yapabiliyorum henüz,bakalım ne olacak.
Haberevi.com,net,org
BiletBudur.com
Kipirdak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Bende 2-3 hafta önce bu firmadan domain aldım blogger'e yönlendireyim dedim galiba o özelligimi ne yokmuş googleden gordugum kadariyla yönlendirme yok diye biraktim oyle duruyor kenarda :)
natuka
Domainlere fısıldayanadam
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
KralFxSadece müsteri hizmetlerine mail atabildim hocam, ne oluyoruz,bu ne demek ben transfer kodu istemedim diyerek.
Gelecek cevaba göre davranacağız artık.
En kötü ihtimal,transfer kodları zaten hazır başka firmaya taşıyacağız,tabi külfetli olacak biraz ve öyle olursa da ödediğimiz reg fiyatlarını isteyeceğiz.1 dolar söz konusu olmasa da, bu açıklamasız yaptıklarının ne kanuni nede insani bir tarafı var ve İcann,e kadar bunları şikayet ederim gerekirse.
Haberevi.com,net,org
BiletBudur.com
Kipirdak.com