lostyazilim

Strato'dan Hosting Aldım Yardımcı olur musunuz ?

20 Mesajlar 2.471 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

oldumza25 oldumza25 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisliği
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** Ş**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 20 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

Economist adlı üyeden alıntı

Nameserver ayarlarını yapamıyorsanız Buradan ilgili makalede A Kaydı yönlendirme ile ilgili tüm bilgiler paylaşılmış. Yönlendirmenizi A Kaydı üzerinden yapabilirsiniz.

Hocam bu makaleyide gün içerisinde okumuştum.Fakat böyle bir yer bulamadım ben panelde.Hostingi strato dan aldım domaini godaddy den.

wmaraci
reklam

Economist Economist Bla, bla, bla.. Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1945
  • Beğeniler 1098 / 1106
  • Ticaret 312, (%100)
Strato Nameserver bilgilerini bulamadıysanız veya A Kaydı için bilgileri üstte paylaştım.
oldumza25

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 18.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** Ş**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 20 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

Strato Nameserver ve A Kaydı için IP bilgileridir bunlarda;

Name Server (DNS) Bilgileri

Name Server (DNS) Bilgileri
DOCKS07.RZONE.DE 81.169.146.17
SHADES13.RZONE.DE 85.214.0.243

Gördüm hocam bu bilgileri şimdi godaddy de domainim için yazdım.

• Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1945
  • Beğeniler 1098 / 1106
  • Ticaret 312, (%100)
Hayırlı olsun, tekrar sorun yaşarsanız. Özel mesajla belirtin, yine yardımcı olurum. Altı üstü cevap vermediğim süreç 1 saat. O süreçte de zaten forumda değildim. Herhangi bir kişinin '' aktif olmayan '' kişinin profiline giriş yaparsanız PC'si veya Mobil giriş yapıyorsa sürekli zaten aktif gösterir. Müşterim değilsiniz diye buradan da iplemeyebilirdim, veya ilk yazdığınız mesajdan sonra bana yine cevap verdim. İnsanlar iplemezse ilk mesajınız da zaten cevap vermez. Burada beni insanlar bilir, nasıl bir karakterde olduğumu da.

Hayırlı günler dilerim.
serdar38 Khan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)
beyuzman hemşehrim evet maile geç dönüş yaptıkları doğrudur ama en geç 1 hafta içerisinde geri dönüş yapıyorlar hatta telinizi verin ararlar ,daha geçen gün Banu hanım beni aradı sorunları tek tek söyledim hatta burdaki şikayet konusu linkini attım, türkiyeden çok yoğun talep geldiği için en üst yetkiliyle konu üzerinde durmuşlar artık ns yönlendirme vs gibi sorunları halletmeye çalışıyorlarmış yanlız göründüğü gibi kolay değilmiş 5 6 ay gibi bir zaman alabilirmiş o yüzden bende domainlerimi taşımak için transfer kodu istedim sorunları çözerseniz tekrar geri dönerim dedim :)

• Üyelik 18.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** Ş**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 20 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

Hayırlı olsun, tekrar sorun yaşarsanız. Özel mesajla belirtin, yine yardımcı olurum. Altı üstü cevap vermediğim süreç 1 saat. O süreçte de zaten forumda değildim. Herhangi bir kişinin '' aktif olmayan '' kişinin profiline giriş yaparsanız PC'si veya Mobil giriş yapıyorsa sürekli zaten aktif gösterir.

Hayırlı günler dilerim.

Hocam sinirlerim o kadar bozuldu ki o kelime için özür dilerim.Fakat godaddyden Ad sunucusu kısmına verdiğiniz 2 nsyide girdim.Bir bağlantı oluşmadı.Galiba bu site tam bir tuzak.Buradan bağlantılarımı koparmam lazım.Çok teşekkür ederim yinede ilginiz için.

• Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1945
  • Beğeniler 1098 / 1106
  • Ticaret 312, (%100)
oldumza25

Hosting ile ilgili bir problem yaşıyorsanız veya bağlantıların oluşmaması ile ilgili bunu firmaya bildirebilirsiniz.

Müşteri hizmetleri: +49.303001460
Mail: abuse@strato.de

Banu veya Burak diye bir Müşteri temsilcisi size ulaşacak, veya sizi ararlar yardımcı olmak için.
oldumza25

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 18.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** Ş**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 20 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

Fatma adlı üyeden alıntı

beyuzman hemşehrim evet maile geç dönüş yaptıkları doğrudur ama en geç 1 hafta içerisinde geri dönüş yapıyorlar hatta telinizi verin ararlar ,daha geçen gün Banu hanım beni aradı sorunları tek tek söyledim hatta burdaki şikayet konusu linkini attım, türkiyeden çok yoğun talep geldiği için en üst yetkiliyle konu üzerinde durmuşlar artık ns yönlendirme vs gibi sorunları halletmeye çalışıyorlarmış yanlız göründüğü gibi kolay değilmiş 5 6 ay gibi bir zaman alabilirmiş o yüzden bende domainlerimi taşımak için transfer kodu istedim sorunları çözerseniz tekrar geri dönerim dedim :)

Hocam siz buradan hiç hosting alıp başka yerin domainini buraya yönlendirdiniz mi ? FTP adresime girebiliyorum ama bir türlü hostumu yönlendiremedim.

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)
oldumza25 hiç kullanmadım
oldumza25

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 18.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** Ş**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 20 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

oldumza25

Hosting ile ilgili bir problem yaşıyorsanız veya bağlantıların oluşmaması ile ilgili bunu firmaya bildirebilirsiniz.

Müşteri hizmetleri: +49.303001460
Mail: abuse@strato.de

Banu veya Burak diye bir Müşteri temsilcisi size ulaşacak, veya sizi ararlar yardımcı olmak için.

Hocam hala daha godaddy deki domainime hostumu eklemeye çalışıyorum.Nasıl ekliyebilirim bir bakar mısınız :)

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al