-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
aquarium
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bir sorunum var stratoda ns değiştirilemiyor biliyorsunuz a kaydı yapılıyor ben cloudflare kullanmak istiyorum fakat cloudflarenin verdiği nsleri nasıl gireceğim ? veya cloudflareden a kaydı için ip nasıl alabilirim ?
Bana Müsade.. Sana Rastgelsin ! Budur Hikayemiz..
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bende bu konuyu merak ediyorum. Takipteyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
aquarium
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yokmu bu işten anlayan kimse ?
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Strato ucuz alınan domain hesaplarına DNS servisi vermiyor, doğal olarak yönlendirme yapmak için sadece ip adresi girebiliyorsunuz. Bu durumda ise bir çok servisi kullanamıyorsunuz. İlgili firmayı hiç kullanmadım fakat mantık yürüttüğümüz de şöyle bir yol geliyor aklıma.
Her hangi bir firmadan hosting paketi aldığınızda sizin bir ip adresiniz oluyor, bu ip adresini strato dan aldığınız alan adına girerseniz ve ilgili alanı da hosting hesabına eklerseniz. Bu yönlendirme işlemi çalışacaktır. Daha sonra hosting hesabınızın (cpanel örneğin) DNS panelinden her türlü yönlendirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Yukarıda anlattığım işlem sadece kafamda kurguladığım teoride olacak, pratikte de olması gereken fakat test etmediğim bir şey. Denemek size kalmış.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
aquarium
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
aynısı benimde aklıma geldi plesk panel kullanıyorum girdim dns ayarları bölümüne istersem ordan ns adreslerini değişiyorum ama sorun olurmu olmazmı kestiremedim elleyemedim..
anlık 300 tekil var sitede en düşük zamanında