-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Türkolog
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İyi akşamlar arkadaşlar, bir projem için domain gerekiyor. Fikrini belirtmek isteyen varsa sevinirim. Domaini birazdan alacağım.
İçerik özgün youtube kullanıcılarına her türlü destek ve paylaşım sağlayacak bir forum sitesi. Domain içeriğinde "youtuber" kelimesi olursa daha iyi gibi. Şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
youtubercafe.com
youtuberdestek.com
youtuberforum.com
.com .net .org hepsi müsait
Daha ne olsun :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Konuda forum demişsiniz ona istinaden yazdım. Az önce ekledim youtuberforum.com da müsait. Değerlendirin derim. Domainci arkadaşlar alan adı değerinde daha iyi yönlendireceklerdir.
youtuber kelimesinin önde olması daha işlevsel diye düşünüyorum. Önüne tr getirmek seo açısından birazcık daha negatif oluyor.
nrkn
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Founder®, CDCS®, BA®
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
youtuberpanel.com
youtuberturkey
turkyoutuber
tr-youtuber
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Siz şimdi içinde youtube geçen bir alanadı alıp bunu web sitesi olarak hayata geçireceksiniz öyle mi? Hiç aklınıza gelmedi mi yahu biz Türkçe elli tane içinde youtube geçen alan adı bulduk boşta da niye hiç başka siteye rastlamadık diye? Üstelik youtube bir google kuruluşu.. Merakla takip ediyorum konuyu... Bu arada bana bir tane benzer domainli web sitesi gösterirseniz çok sevinirim, ben hiç denk gelmedim, merak ediyorum.