VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Söyleyemem :) basit ama facebook kadar ses getirecek bir sey, yalnızca kullanmak gereken bir içeriğin e-devletten ayrilmasi lazim veya alternatifini bulmam lazım. Projem pokemon go gibi olaylı ve hızlı büyüyecek tabi oyun değil ancak çok ürpertici bir hizmet olacak baska da ipucu vermiyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Yemek sitesi = TBM çok iyi. 0.2 kuruş ile hitine göre güzel kazandırıyor. Editör tuttum, reklam gelirinin yarısı ile içerik ekletiyorum, hem hit artıyor, hem gelir. 2-3 aya editör parası reklam gelirinin %20 civarına düşecek ve çok hoş bir proje olacak diye umuyorum. Bu proje için harcadığım paranın yarısını sosyal hesaplarını satarak geri kazandım. Sadece google üzerine yoğunlaştırıyorum siteyi..
Eğitim sitesi= İçeriğini ben giriyorum. Seo ayarları, mobil uygulama ve düzenli bir yönetimle gelirleri 2 katına rahat çıktı. Hit aynı kaldı, sosyal hiti azaltıp organik hiti arttırdım. TBM çok düşük. 0.08 Okullar açılınca TBM yükselecektir. Bu projeye yatırdığım parayı, hit ve gelir artışı ile 4 ayda çıkartmayı planlıyorum. Sonrasında editöre devredeceğim.
Kore Magazin: Şu an sadece editörlere çalışıyor. projeyi bedava yakın fiyata aldım. Günlük zararım 3-5 TL. sosyalde tutunmaya çalışıyorum. Eğer istediğim noktaya gelirse, kat kat fazlasını hiçbir iş yapmadan kazanacağım. TBM 0.08
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Defacer
-
-
Ad Soyad
A** D**