lostyazilim
tr.link

Sunucu taşıma?

24 Mesajlar 2.305 Okunma
lstbozum
tr.link

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Sunucunda tüm dosyaları zip veya rarlarsın (Veya full yedek alırsın). http://urltocloud.nsspot.net/ veya benzeri ('cloud transfer' araması yaparsın) kullanarak dosyalarını uzak sunucuya atar, ardından diğer sunucuya bulut üzerinden aktarır, ssh ile veya dosya yöneticisi ile açar atarak, ayarlarsın. Hepsi bu.

Durgun sular derin akar.
wmaraci
reklam

76623 76623 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 27.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1961
  • Beğeniler 482 / 484
  • Ticaret 51, (%100)
Arkadaşlar; bilgi vermeyi ne kadar seviyorsunuz. Çok güzel bir şey bu da. Ben konudaki ilk mesajımda ne sormuşum. Kaç saat sürer. İkincisi bu işi firma kendi yapıyor benle alakası yok. Lütfen, bana işin nasıl yapıldığını anlatmayın.
netman

kişi bu mesajı beğendi.

Machine Machine www.mybb.pro Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Front end Developer
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1041
  • Beğeniler 327 / 328
  • Ticaret 12, (%100)
Kaç saat süreceğini bizim tahmin etmemiz mümkün değil ki hocam sorunuz biraz garip açıkcası. Arkadaşlara da soru garip geldiği için standart bu durumlarda verilecek cevapları verip, seni en iyi bildikleri yönteme yönlendiriyorlar.

Eğer taşıma işlemini iki farklı firma arasında yapılacaksa iki firmanın da buna izin vermesi gerek ki ssh ile bağlantı sağlanıp sunucular arasında veri aktarımı yapılsın. Yok firma içinde başka pakete geçiş yaptım diyorsanız firma içerisinde taşıma işlemleri hızlı halledilir ve ortalama 1-2 saat sürer en geç aksilik çıkmadıkça. Ben yedekleri kişisel bilgisayarıma indirip, daha sonra tekrar kişisel bilgisayarımdan upload edecem diyorsanız ve Türkiye'de yaşıyorsanız en az 3 gün sürer hocam taşıma işlemi :D

MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro

76623 76623 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 27.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1961
  • Beğeniler 482 / 484
  • Ticaret 51, (%100)
Machine taşıma işlemi başarılı oldu. Teşekkürler ilgili arkadaşlara.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al