-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Çorum'un bir ilçesinden Ankara'ya taşındım, Bırakın ilçeyi köyde bile internet vardı Ankara'da yok yükseltepe de oturuyorum baya da bina var öyle tenha bir yerde de değilim Türk *******'a gittim ne zaman gelecek altyapı dedim 2017 de dedi tam tarih verin ocak mı dedim bilemiyorum ocakta olabilir aralıkta dedi. Süperonline tahadütüm vardı 2 aydır iptal ettirmek için uğraşıyorum altyapı yok diyorum arıyor altyapı var binanız da diyor varsa yapmaya gelin kutu bile olmayan binaya nasıl bağlamayı düşüyorsunuz diyorum tamam iptali için bekleyin diyor. 1 hafta bekledim tekrardan gönderin dilekçeyi diyor bende dedim ben kullanmıyorum interneti 1 aydır bunu iptal ettirmek için uğraşıyorum faturam gelecek dedim. Faturanız geldiğinde arayın iptal edelim diyorlar. Fatura geldi iptal edin dedim faturayı yatırın biz size iade edelim diyor bende kullanmadığım interneti ödersem adam değilim dedim. Tüketici mahkemesine de gidemiyorum babamın üzerine kayıtlı en sonunda iptal ettiler ama kırk takla attım. Altyapıyı yapmıyor internet hizmeti sunmuyorlar bir de fatura yolluyorlar yüzsüzlüğünde bu kadarı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Ya arkadaşlar mng kargo vb. Bazi sitelerde yukarda bir arkadaşın attığı resim gibi check domain falan yaziyo nedir bu?