76623
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Arkadaşlar; siteme kayan reklam yaptım ama site büyüyünce ve küçülünce yeri oynuyor yazılar ile iç içe giriyor. Ben oyunskor.com'un ana sayfasında, sağ tarafta olan, dikey kayan reklam gibi yerleştirmek istiyorum. Yani site küçüldüğünde, büyüdüğünde hep orada sabit dursun aşağı doğru inince kaysın yeter.
Ancak benimki öyle olmuyor. Sağ sol kafasına göre hareket ediyor. İlgilenen arkadaşlar pm isteyebilir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Lifelong Learner
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi de örnek olarak verdiğin site responsive değil ki. Sitenin boyutunu küçültünce reklamı görmek mümkün olmuyor. Senin siten muhtemelen resposive ve bu yüzden boyut değişince divleri de değiştiriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Lifelong Learner
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Birincisi senin siteni bilmeden konuşuyoruz şu anda ki bu doğru değil. İkincisi de sitenin responsive olması iyidir ve öyle bir,iki kod ile olacak iş değil seninki. Konuşmalarından anladığım kadarıyla html, css bilgin yok ve hazır script kullanıyorsun. Responsive tasarıma responsive olmayan ve üstte kalacak reklam koyarsan, bu sefer küçük ekranlı kullanıcılarda içeriğin üstünde kalabilir reklam. O yüzden en doğrusu senin bu işi bilen birine ücretli olarak yaptırman.
76623
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **