Yaklaşık 1 sene olacak bir site ile ilgileniyorum. Sosyal içerik platformu düşüncesiyle çıktığım bu sitenin aslında Onedio'dan bir farkı bulunmuyor.
Yurtdışında BuzzFeed, 9GAG, BoredPanda, ViralNova ve daha onlarda Viral İçerik Ağı bulunuyorken Türkiye'de kayda değer başka bir platform bulunmuyor. Bu sebepten dolayı bu sektörde bir site oluşturdum.
Bugüne kadar el emeği göz nuru baktığım siteme zararlı hiçbir Backlink almadım ve link çıkışı yapmadım. İçeriklerinin hepsi özgün. Ancak esas sorunum şu 1 yıl olmasına rağmen hit sayım 100-150 arasında sadece. İçerik sayım ise 300'e yakın (bu içeriklerin 150 kadarı aranma hacmine sahip, diğerleri testler, galeriler falan).
Şuanki hedefim sosyal medyada bir kitle oluşturarak siteye içerik üreticisi çekmeye çalışmak olacak. Beni üzen tek husus ise bu kadar emek vermiş, logo ve içerikleri özgün, çok hassas davranılmış sitemin ziyaretçi sayısının 1 yıl geçmesine rağmen 100-150 arasında gezmesi.
Sizce ne yapmam gerekiyor? Bırakmalı mıyım yoksa devam mı etmeliyim? Önerilerinize ve düşüncelerinizi bekliyor olacağım.
Site: https://wuubi.com