-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Elimde kullanmadığım bir telefon vardı onu sattım ve hep aklımda olan bir tarih sitesi açma fikrini hayata geçirmeye karar verdim ama şimdi kim uğraşıcak :S hazır almak istiyorum sadece makalelere uğraşmak istiyorum o yüzden satın almaya karar verdim.
Satın alınacak siteden beklentiler ;
#1- Blogger olması gerekmektedir (wp bir siteye daha önce hiç sahip olmadım bu projemdede sadece makalelere odaklanmak istediğimden blogger.)
#2 - com ya da net olması gerekmektedir.
#3 - her hangi bir ban,kötüye kullanım bulunmamalıdır .
bütçem o kadar çok değil zamanında açtığınız ve ilgilenemediğiniz bir site bile olabilir hit bilgileri önemli değil , ödeme işleminin nasıl olacağı detaylı görüşülecektir
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sıfırdan web sitesi isterseniz wordpress olarak anahtar teslim yapabilirim.
Logo,Kurulum,Optimizasyon ve Seo ayarları ile birlikte
sizin sadece içerik girmeniz gerekecek
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
devrimedia teşekkürler , ancak bloggerde kararlıyım
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
WebMakale
Sosyal Bilgiler Öğretmeni
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sosyal Bilgiler Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Ü** Ö**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Voltaren hocam tarih değil de coğrafya ile çok güzel domaine sahip bloggere yönlendirilmiş sitem var. Düşünürseniz çok uygun fiyata verecem.
sosyal hocam | Sosyal Bilgiler Platformu
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bir tarih sitesi sahibi olarak bu yolda başarılar kardeşim. Geliri az ama uğraşması zevkli bir alandır. com ya da net olmasına takılma. Ben uzantıyı satın aldığım zaman hem com hem de net boştaydı (net hala boş) ama org uzantısını özelikle tercih ettim. Yalnız uğraşmayı sevmiyorsan hazır makale ile işin oldukça zor. Benim ana sitemi güçlendirmek için açtığım paravan blog bile günlük 600 hite ulaştı. Emek vermen gerekecek
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ne ekersen onu biçersin
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
içeriği siz oluşturacaksanız hazır site aramayın derim. domain arayın com uzantılı. boşta domain bulabileceğinizi düşünüyorum. blogger da bedava zaten. para harcanacak bir durum yok.
teknik açıdan sıkıntı yaşarsanız sorunu burdan konu açarsınız. takıldığınız yerlerde yol gösteririz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üniversiteye hazırlandığım dönemde içeriğin anlatımı bana ait dershane anlatım modunda konu anlatımı yoruma kapalı düz anlatım böyle düşünmen normal birşey diyemem. Com uzantılı kapanınca blogspot a aktarıp bıraktım imzamda ki sitelerle ilgileniyorum. Sanırım sonradan suistimal edip imzamdaki siteye link vermişim :) Bilgisayarımda düzenli bir şekilde konu anlatımlarım hala duruyor. Birşey iddia etmiyorum Tarihi, seviyorum konuyu görünce paylaştım arkadaşa ayıp oldu özürdilerim