lostyazilim
tr.link

Tek başına güzel bir proje yapmak imkansız mı?

7 Mesajlar 600 Okunma
lstbozum
tr.link

safaktasarr safaktasarr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Ş** T**
  • Mesajlar 55
  • Beğeniler 3 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Her gün bir çok proje aklıma geliyor bazıları iyi bazıları kötü. Ama gel görki etrafımdakilere anlatınca bu işlere girmeye gerek yok filan diyorlar. Şuan tek başımayım bir farklı konsepte bir e ticaret sitesi veya farklı türde web sitesi açmak istiyorum ama tek başımayım.

Bana tek başına bu işler imkansız gibi geliyor sizce tek başına bu işler olur mu? Yoksa ekip mi lazım?

wmaraci
reklam

ASametYildirim ASametYildirim Saygı, Sevgi, Anlayış. Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi öğrencisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3826
  • Beğeniler 2399 / 1874
  • Ticaret 97, (%100)
Yeterli zamanın, bilgin ve paran varsa ekiple çalışarak, yapacağın projeyi tek başına daha geç gerçekleştirirsin ama sonuçda gerçekleştirirsin :)

Lokasyon123 Lokasyon123 İNTERAKTİF YAZILIM 80 TL Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ogrenci
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 2883
  • Beğeniler 363 / 319
  • Ticaret 2, (%100)
E ticaret ise ekip gerekli hocam mesela tek makale yaz gec sitesini tek basina goturebilirsiniz ama diger turlu sorunlu olur

https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html

aries aries WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek işçi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 828
  • Beğeniler 150 / 384
  • Ticaret 1, (%100)
Tek başına yapmak bana göre imkansız değil ancak çok çok zor... hele birde çalışıyor veya okuyorsanız... belki blog tarzı siteleri tek başına gittiği yere kadar götürebilirsin ama ticaret, haber tarzı siteler tek kişi ile olacak iş değil....

wmaraci
wmaraci

phatgit phatgit WordPress Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek WordPress
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 1345
  • Beğeniler 294 / 385
  • Ticaret 21, (%100)
Düzenli olunursa geç de olsa başarıya ulaşırsınız. Örneğin her gün en az 5 makale yayınlayacağım, her gün 2 saatimi net olarak ayarlayacağım gibisinden düzenli hareket ederseniz tabii ki başarabilirsiniz. Benn çok çok güvenmedikçe ortak ve ekip durumunu hoş bulmuyorum.

Kiroglumarket Kiroglumarket Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 1681
  • Beğeniler 631 / 817
  • Ticaret 1, (%100)
aynı benim gibi belli bir zaman sonra " ilgisizlikten "bıkabilirsin !

Roycolt Roycolt Let's begin! Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 252 / 380
  • Ticaret 28, (%100)
Arkadaşımla ortak bir proje kurduk yaklaşık 8 ay birlikte yürüttük. Maddi kazanç sağlayamadığımız için o bundan 10 ay önce projeden ayrıldı. O bıraktıktan 1 ay sonra ise aylık 1800-2500 TL arası kazanmaya başladım. 10 aydır bu şekilde düzenli kazancım mevcut. Üstelik bu işten hariç günlük hayatımda sabah 8, akşam 4 çalıştığım bir işim var. Yaptığım iş dışarıdan bakıldığında kolay ancak tek bir içerik için büyük bir uğraş gerekiyor. Yeri geliyor bıkıyorum, sıkılıyorum, "Bu ay bırakıcam" diyorum. Ama bir şekilde yürütmeye devam ediyorum. Diyeceğim o ki, evet tek kişi bir işi üstlenmek gerçekten zor ama eğer kazanç sağlıyor ise bir şekilde yürütüyor veya mecbur kalıyorsunuz. Umarım doğru yolu bulmanızda yardımcı olacak bir yorum olmuştur. İyi günler.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al