-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Konunun modeme res atmakla ne alakası var arkadaşlar ben anlamadım adamın anlatmak istediği upload ettiği dosyayı başka birinin tek seferliğine indirmesini istiyor.
Minare
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 /
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Konuyu anlamayan var ya da okumayan (:
Evet dosyanın bi defa indirilmesini istiyorum. İster dosya silinsin ister farklı mirror versin farketmez benim icin. Yeter ki verdigim mirror link bi defa çalışsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Anladım kardeşim böyle bir sistem daha yok belki vardır ama hiç görmedim upload ettiğin siteler sana dosya silme linkini veriyor.
Farklı bir yol izleyebilirsin örneğin dosya çok büyük değilse mail ile gönderebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
şuanlık böyle bir sistem mevcut değil ama sattığınız kişinin ftpsine veya emailine yollayabilirsiniz tek kullanımlık download'da olsa alıcı satmak isterse satın aldığını satarda dağıtırda :) tek bir şansın var premiumconvert.com diye bir site mevcut hotfile download linklerini tek indirmelik premium linklere dönüştürüyor fakat sistem aktifmi bilmem verdiği link ise kendi sitenin linki yanı download eden hangi linkten indirdiğini bilemiyor hotfile download linkini elinde tutarsın premiumconvert linkini alıcıya verirsin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adam dosyayı dağıtmak isterse hertürlü dağıtır önüne geçemessiniz.