-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
50 tl bana gönder alırım :D
Sukru
Grafik Tasarım Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Bu kadar korkmayın kapitalistlerden... Verirseniz yine siz değil onlar kazanmış olur, ki ayrıca bu işlemi yapan arkadaşı iade edince falan işe almazlar. Onlar fasa fiso, vermeyin boşuna. Ki bunu devlet yapsa ben devlete bile kitlerim, bize neleri kitliyolar. Elinize geçmiş fırsat, telefonu hediye ettim diyin geçin. Ayrıca veriyim uğraşamam falan bence yanlış, hep bundan kaybediyoruz zaten. Hakkını savunamayan bir millete dönüştük. Haklı olan sizken niye kapitalistler karşısında boyun eğiyorsunuz. Sonuna kadar gidin, zaten siz her türlü kazanacaksınız. Mahkemede de, hayatta da.
Arkadaşı işe geri almak koşuluyla sevap kazanın diyenler, siz inanıyor musunuz böyle bi' şeye. Teknosa 1 telefon iadesi için prosedürünü mi değiştirecek? Saçma sapan akıllar vermeyin, git namazını kıl sevap işle. Öyle sevap falan fasa fiso.
3 kişi bu mesajı beğendi.
AKDNZ
#Sunucu Kurulumu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ağ Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Benim tavsiyem de iade etmemeniz yönünde olacaktır. Siz internet üzerinden bir fiyat görüp o fiyatı kabullenerek ve ödemesini gerçekleştirerek bu ürünleri satın almışsınız. Satış onaylanıp, ürünler tarafınıza gönderilmiş. Teknosa gibi bir firmanın bu şekilde ortaya düşmeside manidar açıkçası. Yılbaşına sayılı günler kala böyle bir hata Amazonda olmuştu. Başkalarının satın aldığı ürünler toplu olarak, yanlışlıkla başka birisine gönderilmişti ve Amazon o ürünleri o şahsa hediye etti. Göndermeyin ve iyi günlerde kullanmaya devam edin. Hatta durumu farkedip ürünleri sipariş verdikten sonra paylaşsaydınız da görenlerde nasiplenseydi bu fırsattan.
Questom
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
Ü** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ulan biz alsak 2.5 tl'yi veyahut 4.500 lirayı bırak yanlışlıkla 10 bin lira fatura keserler, biz sürünürüz peşlerinde
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Benim fikrim ürünü geri iade etmenizdir. Sonuçta yanlış bir işlem yapılmış , hata sonradan fark edilip size bildirilmiş.
1. si etik olarak yanlış.
2.si bu durumda iade etmezseniz kul hakkına girersiniz ve 3,5 tl ye bu hakkı zor ödersiniz. Teknosa değil ya kim olursa olsun , yabancı bir firma bile olsa hak haktır.
Saygılar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
..........
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
verme kardeş ne vereceksin onların yanlışı. bizden kazıkla aldıkları para sana helal olsun :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Telefonun 2'sinide hediye etmiştim zaten, yarın tüketici haklarına konuyu bildireceğim. Bakalım onlar ne diyecekler bu işe.
MCuhadar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%33)
vermeyin ürünü hatta bidaha ararlarsa kayıt edin konuşmayı şikayet edin yanında 2 tane daha alırsınız.