KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
Arkadaşlar merhaba,
sabah sabah sinirim bozuldu. Televizyonu 2 yıl önce teknosadan 4 bin küsür liraya alıyorum 02.06.2016 garantisi bitiyor 3 ay sonra bozuluyor ne halt yicez acaba şimdi ? Televizyonda görüntü kendi kendine grileşti ayrıca ilk açılırken de renkler bırbırıne karısıyor. fabrıka ayarlarına falan dondurdum ama düzelmedi. Bu kaça patlar acaba bize :S
1 kişi bu mesajı beğendi.
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
bakıyorum hocam da tam olarak aynı sorunu yasayan bır konu bulamadım Yani açılıştabır ara renkler karısmıstı onda problem yok suan sıfırladım tv actım kapadım herhang bır sorun yok tv de calısırken ama sıyah yerıne grı gosterıyor. Yanı dlayısıyla da her renk grımsi görünüyor daha akşam bir sorun yoktu kapadık açtık noldu buna anlamadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bilinçli eskitme olayı tam olarak bu işte. Aldığınız cihazı 2 yıldan fazla kullanmanıza izin vermiyorlar. Şirket tarafından bakınca haklı bir durum ama kullanıcı için ızdırap oluyor. Eski yıllarda bir kolonya firması iflas etmek üzereyken şişenin ucundaki deliği 2 katına çıkarıyor ve iflasın ucundan dönüyor. Aynı o hesap, herkes ömürlük kullanılırsa nasıl kazanıcak bu şirketler?
Apple ürünleride aynı şekilde 2 yıl boyunca bozulursa yenisini bile veriyorlar ama 2. yılını doldurduktan sonra kullanılmaz hale geliyor. Bir ürün satın alırken bunu göz önünde bulundurup almak lazım.
ONE
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web hizmetleri - SEO
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
11, (%82)
Öncelikle geçmiş olsun tahminimce son kullanma tarihine göre ayarlıyorlar. Bizimde bitmesine 3 ay kalan tvmiz bozuldu yerinde 4.5klık tv verdiler ücretsiz. Yani planlı eskitme söz konusu. Biz şanslıydık diyebiliriz. Garanti konusunda yapabilecek bir şey yok servise başvurun ücret çıkarırlar.