-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Bu durumdan ne yazık ki çok sıkıldım ve "iplememeye" karar verdim. Bir film sitem var bu siteme her gün en az 1/2 adet filme telif geliyor. Bu gidişle elimde film kalmayacak :D Hal böyle olunca kafadaki sitelerin de silmemesi üzerine bende bu filmleri silmeme kararı aldım. Domain'im gizli olduğu için sıkıntı olacağını düşünmüyorum fakat tib yersem mecbur siteyi farklı bir url'ye çevirmek zorunda kalacağım. AMA(!) kafadaki siteler nasıl silmeyip hala aynı domainde kalıyorlar anlamış değilim. Ben bu telifli filmleri silmeme kararı aldım (yabancı filmler) (yerli filmleri siliyorum) ve bakalım durum ne olacak hep birlikte göreceğiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
1. Domainin gizli olması bulunamayacağınız manasınasına gelmez bunu unutun derim.
2. Domain aldığınızda ödeme yaptığını kredi kartı ve coin cüzdanınız kayıt altına alınır.
3. Siteyi barındırdığınız hosting zaten sizin tüm bilgilerinizi kaydeder. Kimliğinizi bulamasalar bile nameserver adresinden hosting firmanıza ulaşırlar.
4. Aynı filmi yayınlayan başka siteler telif hakkını ödemiş olabilirler.
Son olarak yabancı film olduğundan ve özel telif koruması yoksa kimse 1 film için uğraşmaz ama uğraşırsa muhakkak ceza yersiniz. Yani %50 şansınız var bol şanslar dilerim :)
myKnow
Sys & Network Sec
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hiçbirşey olacağı yok hocam en fazla tib ben kendi sitemde tüm devlet sitelerinin ip lerini toplayıp blokları engelledim sitede 2k yakın film izleyen yok ama telif gelmedi hala
1 kişi bu mesajı beğendi.
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
rezervasyon alalım önlerden
Webino
Webino -Web Yazılım & SEO
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Ben sana ne olacağını söyleyeyim,eğer ki film netflixe aitse 2-3 gün içinde silinmezse ile başlayan bir mail aldıysan yabancı kaynaklı tek uğraşan firma netflixdir.Eğer ki film yerli bir film ise yayın hakları ülkemize ait olduğu için 3 gün içinde silmezsen ya para cezası,yada bunlarla birlikte gelen yada tek başına gelen tib tarafından siten kapatılır ve başka domain alıp 301 çekip kaldığın yerden devam edersin.Çok uğraşırlarsa telifin sahibi olan ils vision gibi hak talep firmalarının numaralarını arayıp fragman yayımlama talebi iste.
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bu işlerle uğraşan 2 firma var. Digiturk ve Netflix eğer ki çok üst düzey bi site değilsen (imkan vermiyorum) sadece tib yer geçersin.
Senin o "iplememeyi" seçtiğini sandığın durumu onlar seni "iplemeyerek" cevaplarını vermiş olacaklar.
İlk önce iplenmek istiyorsan bilişim şirketlerini tercih etmeyeceksin. Kendi sunucun olacak yani. Diğer türlü sağa sola yüklediğin (ok.ru, openload gibi) videolar için zaten seni iplemeyecekler o sitelerden kaldırtacaklar.
Bu arada günde 1 2 telif geliyorsa muhtemelen işsiz güçsüz elemanlar atıyordur. Sahte telif beyanı çok, her telif hakkı isteyenin ki doğru olsaydı ohooo...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
off shore hosting satın alırsın.Ödemeyide bitcoin den yaparsın.
Domain uzantısınıda nf alırsın.Bu uzantıya kanuni yaptıtırmları yok.
Sonra kafan rahat eder.
Ctrl+C
yb79
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben film sitelerinden film izliyorum.Ama böyle başlıkları okuyunca izlememeyi seçeceğim artık.Suça alet oluyorum ve hak yiyorum..
1 kişi bu mesajı beğendi.